HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Πιερία: Αυξάνεται καθημερινά η δημοτικότητα και η αποδοχή του Σπύρου Κουλκουδίνα, ιδιαίτερα στους νέους


Όσο πλησιάζουμε την ημερομηνία των εκλογών (21η Μαΐου 2023) τόσο ξεκαθαρίζει το τοπίο, τουλάχιστον σε ότι αφορά τοπικά τους υποψήφιους βουλευτές μας.

Σε προηγούμενο άρθρο είχα γράψει, μεταξύ άλλων, ότι η αποχή των νέων σ’ αυτές τις εκλογές θα είναι μικρότερη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό σαν στοιχείο από μόνο του έχει μεγάλο ενδιαφέρον γιατί θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα των εκλογών. Αυτή τη φορά μάλιστα οι νέοι θα ψηφίσουν όχι με ότι τους δώσει ο πατέρας στον φάκελο, αλλά με την προσωπική τους άποψη.

Με βάση τα παραπάνω στοιχεία, αλλά και την εικόνα που λαμβάνω από την καθημερινή μου επαφή με τον κόσμο, διαπιστώνω πως το πρόσωπο του Σπύρου Κουλκουδίνα χαίρει μεγάλης αποδοχής και εκτίμησης από πολύ κόσμο. Ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους. Αυτός ο κόσμος δείχνει, τουλάχιστον μέχρι αυτή την ώρα, ότι είναι έτοιμος για να κάνει τη μεγάλη αλλαγή και να εμπιστευθεί σε νέους ανθρώπους το τιμόνι της χώρας, και της ζωής τους γενικότερα.

Ωστόσο βλέπω και ακούω ότι ο Σπύρος Κουλκουδίνας έχει απήχηση και στις ώριμες ηλικίες. Η συνέπεια και η συνέχεια που δείχνει τα τελευταία χρόνια στην πολιτική, φαίνεται πως έχει εκτιμηθεί απο πολλούς συμπολίτες μας και αυτό θ' αποτυπωθεί στην κάλπη της 21ης Μαΐου.

Στα πολιτικά πηγαδάκια της πόλης (και όχι μόνο) λέγεται πως η μία απο τις τέσσερις έδρες αυτή την φορά ανήκει στον Σπύρο, και ο κόσμος θα του την εμπιστευθεί.

Όλα δείχνουν πως το 2023 θα είναι η χρονιά του Σπύρου...


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια