Μετά την απόρριψη του αιτήματος του Κώστα Κιτιξή για την ακύρωση της οριστικής διαγραφής του από τον σύλλογό μας, με προσωρινά μέτρα, ήρθε και δεύτερη δικαίωση.
Το αρμόδιο δικαστήριο απέρριψε το αίτημα του Κώστα Κιτιξή για ορισμό προσωρινής διοίκησης του Συλλόγου μας, στην οποία επιπλέον ζητούσε να συμμετέχει και ο ίδιος, παρόλο που είχε διαγραφεί.
Προφανώς, επιθυμούσε να εκπροσωπήσει τον Σύλλογο και να παραστεί στις προσεχείς δικαστικές διαδικασίες, διατηρώντας διττό ρόλο, τόσο ως αιτών όσο και ως καθ' ου η αίτηση.
Ως Σύλλογος, σεβόμαστε απόλυτα τις δικαστικές αποφάσεις και θα αναμένουμε την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια.
Παράλληλα, υπενθυμίζουμε ότι οι εκλογές αποτελούν τη μέγιστη δημοκρατική έκφραση των εργαζομένων και τη μόνη θεσμικά κατοχυρωμένη διαδικασία για την ανάδειξη των οργάνων διοίκησης του Συλλόγου.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!