Εύκολη και γρήγορη συνταγή ΜΟΝΟ με 3 υλικά!
Υλικά
- 1 κιλό ωμές γαρίδες (οποιουδήποτε μεγέθους, κατεψυγμένες ή αποψυγμένες)
- 1/4- 1/2 φλ. τσαγιού βούτυρο
- 2 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη ή φρεσκοκομμένο σκόρδο
Εκτέλεση
- Πλύνετε και καθαρίστε τις γαρίδες.
- Τοποθετήστε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και ζεστάνετε.
- Ρίξτε τις γαρίδες και το σκόρδο στο τηγάνι και μαγειρέψτε για 20-30 λεπτά, ανακατεύοντας περιστασιακά.
- Σερβίρετε και απολαύστε ζεστές.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!