Εύκολο στην παρασκευή και νόστιμο στη γεύση
Υλικά
- 1 κιλό ψαρονέφρι
- 1/2 κ. γλ. αλάτι
- 4 κ. γλ. βούτυρο
- 2/3 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
- 2 κ. σ. ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
- 2 κ. γλ. σάλτσα σόγιας μειωμένου νατρίου
- 1 κύβο βοδινού
- 1/2 έως 3/4 κ. γλ. θρυμματισμένο κόκκινο πιπέρι
Εκτέλεση
- Κόψτε το ψαρονέφρι σε 12 φέτες και πασπαλίστε με αλάτι.
- Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι, ζεστάνετε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά και ροδίστε το χοιρινό σε παρτίδες, 3- 4 λεπτά ανά πλευρά. Επιστρέψτε όλο το χοιρινό στο τηγάνι.
- Ανακατέψτε τα υπόλοιπα συστατικά και περιχύστε το χοιρινό.
- Μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά μέχρι η σάλτσα να πήξει και το θερμόμετρο που εισάγετε στο χοιρινό κρέας να δείξει 63 βαθμούς, ανακατεύοντας περιστασιακά.
- Αφήστε τη σάλτσα να σταθεί 5 λεπτά πριν σερβίρετε.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!