Μαγειρεμένα όλα μαζί στην ίδια κατσαρόλα
Υλικά
- 450 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
- 450 γρ. ζυμαρικά
- 1 φλ. τσαγιού κρεμμύδι, σε κύβους
- 1 κ. σ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 1 κ. γλ. αλάτι
- 1/2 κ. γλ. πιπέρι
- 2 κ. σ. σάλτσα worcestershire
- 2 κ. σ. κέτσαπ
- 4 φλ. τσαγιου ζωμό βοδινού κρέατος
- 3 φλ. τσαγιού τσένταρ τριμμένο
- 1/2 φλ. τσαγιού γάλα
- Πράσινο κρεμμυδάκι, κομμένο σε φέτες, για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
- Σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέστε τον κιμά, τα κρεμμύδια, το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, τη σάλτσα Worcestershire και την κέτσαπ.
- Σοτάρετε τον κιμά ανακατεύοντας και μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσει, περίπου 6- 7 λεπτά.
- Ρίξτε το ζωμό βοδινού κρέατος και ένα φλιτζάνι νερό και αφήστε το να σιγοβράσει.
- Προσθέστε τα ζυμαρικά και σιγοβράστε για 20 λεπτά ή μέχρι τα ζυμαρικά να μαγειρευτούν και να βράσει ο ζωμός, ανακατεύοντας περιστασιακά.
- Ρίξτε το γάλα και το τυρί. Ανακατέψτε μέχρι να λιώσει το τυρί.
- Σερβίρετε γαρνιρισμένο με μερικά πράσινα κρεμμυδάκια.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!