HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η Τζένιφερ Λόπεζ συμμετείχε στα freak off πάρτι του Diddy – Τι αποκαλύπτει ο πρώην σύζυγός της (φωτο)


Συμμετέχουσα και δρούσα στα περίφημα πάρτι οργίων του ράπερ Diddy φαίνεται πως ήταν η Τζένιφερ Λόπεζ, σύμφωνα με φωτογραφίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Με φωτογραφία από λίστα καλεσμένων την εκθέτει και ο πρώην σύντροφός της Οχάνι Νόα.
Συγκεκριμένα, ο Νόα μέσω μιας δημοσίευσής του στα social media έγραψε:

«ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ! Σε εκείνους τους ανθρώπους και τα μέσα ενημέρωσης που ρωτούσαν αν πήγα ή συμμετείχα ποτέ σε εκείνο το αναθεματισμένο Freak-Off πάρτι του Diddy η απάντηση μου είναι Όχι και Όχι. Ποτέ.

Αλλά η πρώην σύζυγός μου (Τζένιφερ Λόπεζ) a.k.a (JLO) το έκανε… Ρωτήστε την. Ω και ρωτήστε την για τα SEX TAPES. Ρωτήστε την για τα 734 dildo και τα BABY OIL».


Mάλιστα, ο ίδιος ανέβασε μια φωτογραφία με τη λίστα των συμμετεχόντων celebrities στα πάρτι του Diddy, μεταξύ των οποίων συμμετείχε και η διάσημη τραγουδίστρια.

Θυμίζουμε, πως ο Οχάνι Νόα μιλώντας πρόσφατα στην Daily Mail είχε πει ότι ο ράπερ Diddy ήταν η «πέτρα του σκανδάλου» για να χωρίσει με την Τζένιφερ Λόπεζ, καθώς εξηγεί πως «Μετά τη γνωριμία τους η Τζεν έγινε η J Lo, αυτή η μεγάλη επιχείρηση που φέρνει εκατομμύρια.

Είχε όλους αυτούς τους νέους ανθρώπους γύρω της, όλοι ήθελαν να βγάλουν χρήματα από αυτήν. Τηλεφωνούσα και ένας βοηθός μου έλεγε: Συγγνώμη, δεν είναι διαθέσιμη».

Δείτε φωτογραφίες της Τζένιφερ Λόπεζ με τον ράπερ Diddy στα πάρτι-όργια:







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια