HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο αεικίνητος και ακούραστος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου έδωσε το δυναμικό παρόν και στο "Τρέχω για την Κατερίνη" (φωτογραφίες)


Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, επιβεβαιώνοντας την φήμη του ακούραστου και αεικίνητου προέδρου που είναι πάντα μέσα στην τοπική κοινωνία και δίπλα σε κάθε εκδήλωση ή διοργάνωση που αναδεικνύει την Πιερία, έδωσε το παρόν και στην χθεσινή αθλητική και πανελλήνια γνωστή πλέον διοργάνωση του Δήμου Κατερίνης, "Τρέχω για την Κατερίνη".

Ο κ. Χατζηχριστοδούλου, χαιρέτησε και μίλησε με τον κόσμο, τους αθλητές που έλαβαν μέρος, αλλά και επιχειρηματίες που βρέθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας εχθές το πρωί, είτε ως συμμετέχοντες στην διοργάνωση, είτε ως επισκέπτες. Η υποδοχή που έλαβε απο τον κόσμο ήταν εγκάρδια, και οι ευχές για καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές του Επιμελητηρίου Πιερίας, επίσης πάρα πολλές!

Κατα την διάρκεια της παραμονής του στην κεντρική πλατεία δήλωσε: "Είναι σημαντικό να στηρίζει όλη η τοπική κοινωνία τέτοιου είδους εκδηλώσεις που πλέον έχουν γίνει θεσμοί, προκειμένου η Πιερία ν' αναδεικνύεται όχι μόνο πανελλήνια αλλά και παγκόσμια. Η εξωστρέφεια αυτή είναι σημαντική για την επιχειρηματική και οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας"

Δείτε φωτογραφίες απο την επίσκεψή του:















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια