HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Στην Κατερίνη σήμερα ο Κασσελάκης – Χαλκιδική, Δράμα, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη και Ξάνθη το τριήμερο


Συνεχίζει τις επισκέψεις του ανά την Ελλάδα ο Στέφανος Κασσελάκης. Σήμερα θα βρεθεί στην Κατερίνη, όπου στις 18:00 θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο της πόλης, Γιάννη Ντούμο, ενώ δύο ώρες αργότερα, στις 20:00, θα πραγματοποιήσει ομιλία στο café «Le garcon OLYMPUSCELLARS».

Αύριο, Σάββατο (26/10) ο Στέφανος Κασσελάκης θα επισκεφθεί τη Χαλκιδική. Στις 10:15 θα βρεθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, ενώ στις 19:30 θα κάνει ομιλία προς τα μέλη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ στο καφέ-μπαράκι «VOLTA».

Την Κυριακή (27/10) θα παρακολουθήσει, στη Δράμα, τη μαθητική παρέλαση και στις 20:00 θα πραγματοποιήσει ομιλία στο καφέ «Cityzen», στην Καβάλα.

Τη Δευτέρα, ανήμερα του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου, ο Στέφανος Κασσελάκης θα παρακολουθήσει επίσημη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Αλεξανδρούπολη. Στις 12:00 θα παρακολουθήσει την παρέλαση στη Λεωφόρο Δημοκρατίας και στις 14:30 θα γίνει συνάντηση στο «Sueno Cafe & Resto bar». Στις 17:00, τέλος, ο Στέφανος Κασσελάκης θα πραγματοποιήσει ομιλία στο καφέ «Κυβερνείο» στην Ξάνθη.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια