HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Επιμελητήριο Πιερίας: Αποκαλυπτική συνέντευξη του προέδρου κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου εφ’ όλης της ύλης χωρίς φόβο και με πολλές αλήθειες! (βίντεο)


Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε εχθές (Σάββατο) ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο Ενημέρωση 92,2FM», και στους δημοσιογράφους Ηλία Χρυσικό και Πέτρο Σταθακόπουλο, απαντώντας σε όλες τις «δύσκολες» ερωτήσεις που του έθεσαν οι δύο δημοσιογράφοι.

Ο κ. Χατζηχριστοδούλου εμφανίστηκε στο στούντιο μόνος του, χωρίς συνοδεία συμβούλων, και κυρίως χωρίς σημειώσεις ή άλλες βοήθειες, άνετος και χαμογελαστός, το πρωί του Σαββάτου στο προκαθορισμένο ραντεβού του, χωρίς να γνωρίζει μάλιστα ούτε το αντικείμενο της δημόσιας συζήτησης που θ’ ακολουθούσε, αλλά ούτε και τις ερωτήσεις που είχαν ετοιμάσει οι δύο δημοσιογράφοι για την εν λόγω συνέντευξη.

Από την 45λεπτη κουβέντα που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο, προέκυψαν πολλές ειδήσεις, αλλά καταρρίφτηκαν και πολλοί μύθοι και «fake news» που κυκλοφορούν τους τελευταίους μήνες, λόγω του προεκλογικού κλίματος που επικρατεί στην Πιερία για τις επερχόμενες εκλογές του Επιμελητηρίου Πιερίας στις 23 & 24 Νοεμβρίου.

Αρχικά μάθαμε τι συμβαίνει με τις γιορτές και τις φιέστες που διοργανώνει το Επιμελητήριο Πιερίας κάθε χρόνο, και πόσο στοιχίζουν αυτές, ποιος πληρώνει, και τελικά τι γίνεται με τις συνδρομές και τα χρήματα που πληρώνουν τα μέλη στο Επιμελητήριο (ετήσια συνδρομή).

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο που προέκυψε από την συνέντευξη αυτή, και κατέρριψε ένα fake news που κυκλοφορούσε στην Πιερία έντονα (ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες), είναι το αν τελικά ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου διατηρεί τις επιχειρήσεις του εντός της Ελλάδος ή εκτός.

Η πιο σημαντική όμως είδηση που βγήκε από την χθεσινή συνέντευξη, είναι ότι ο κ. Χατζηχριστοδούλου, προσκάλεσε τον πολιτικό του αντίπαλο κ. Κώστα Πίτσια σε δημόσιο debate προκειμένου να συζητήσουν οι δύο άνδρες τα προγράμματά τους, έτσι ώστε να βοηθήσουν τα μέλη να ψηφίσουν σωστά στις επερχόμενες εκλογές.


Τέλος ο κ. Χατζηχριστοδούλου καταδίκασε το τοξικό κλίμα που διαπιστωμένα επικρατεί μεταξύ των υποψηφίων συμβούλων τελευταία, και έκανε δημόσιο κάλεσμα ομόνοιας και συμφιλίωσης, αφού την επόμενη ημέρα θα δουλέψουν όλοι μαζί οι εκλεγμένοι για να λύσουν τα προβλήματα του επιχειρείν στην Πιερία.

Δείτε ολόκληρη την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του κ. Χατζηχριστοδούλου:


Δείτε ακόμη:

Ο Νίκος Κεσανλής εξηγεί on camera τους λόγους της υποψηφιότητάς του στις εκλογές του Επιμελητηρίου Πιερίας







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια