HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Άθλιες κατασκευές της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στον ακριτικό Έβρο απειλούν με πρόκληση νέων τραγωδιών στιλ «Τεμπών»! (βίντεο)


Οι άθλιες κατασκευές της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στον ακριτικό Έβρο απειλούν με πρόκληση νέων τραγωδιών καθώς κάποιοι στην κυβέρνηση είχαν τη φαεινή ιδέα να προστατέψουν τις αφύλακτες διαβάσεις στις σιδηροδρομικές γραμμές σκάβοντας τεχνητά αναχώματα με κίνδυνο να προκαλέσουν πλημμύρες τύπου… Θεσσαλίας!

Όλα αυτά σε μία περιοχή που αντιμετωπίζει συχνά πλημμυρικά φαινόμενα λόγω του ποταμού Έβρου!

Πέραν της πλημμύρας αυτής κάθε αυτής μπορεί να προκληθεί ακόμα και μία τραγωδία τύπου Τεμπών!

Δεν σταματάει ποτέ να μας εκπλήσσει η προχειρότητα αλλά και η αδιαφορία της κυβέρνησης για τις ζωές των Ελλήνων πολιτών.

«Καλησπέρα σας βρισκόμαστε στις ράγες του τρένου από Ορεστιάδα προς Ορμένιο και επειδή μας είπαν ότι θα ρθει το τρένο και δεν είχε μπάρες στις διαβάσεις, που έχουμε δύο στο Ορμένιο, όχι ,τέσσερις έχουμε, κοιτάξτε τι ιδέα είχαν οι κύριοι για να δημιουργήσουν τεχνητές μπάρες.

Λοιπόν αυτός είναι ο δρόμος που πάνε οι αγρότες απ’ το χωριό προς τα χωράφια τους και έσκαψαν ενάμιση μέτρο κάτω, χαλάσανε το ανάχωμα που έχει δημιουργηθεί, πριν χρόνια το κάναν αυτό όταν είχε πλημμυρίσει το 2012 με 13 το Ορμένιο.

Το χαλάσαν τώρα το έσκαψαν 1,5 μέτρο κάτω και κάναν μία τεχνητή μπάρα.

Κοιτάξτε εδώ τώρα για να μην περνάει ο κόσμος, εάν τυχόν έρθει νερό, ρωτάω εγώ τώρα, τι θα γίνει ρε παιδιά;

Κοιτάξτε εδώ έργα Ελλάδα 2024 αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα ρε παιδιά.

Τρένο δεν πιστεύω να έρθει και αν το βάλλουν το τρένο θα το βάλλουν για λίγο χρονικό διάστημα διότι ποιος θα ξεκινήσει τώρα να πάει απ το Ορμένιο στην Ορεστιάδα με αυτές τις ώρες που μας είπανε.

Δε συμφέρει κανέναν, εδώ θα έπρεπε να έχει τακτικά δρομολόγια του ΟΣΕ και όχι να μας στέλνουν λεωφορεία που γράφει ΤΡΕΝΟΣΕ και βλακείες.

Λοιπόν έπρεπε να έχει τρία-τέσσερα δρομολόγια καθημερινά.

Πριν μερικά χρόνια στο σταθμό του Ορμένιου ρίξανε ένα σωρό χρήματα βάλανε καινούργια σκεπή, βάψανε, κάνανε, ράνανε, έδωσαν περίπου στα 30 χιλιάρικα και δεν έρχεται κανένας.

Κάπου έρχονται κάποιοι μετανάστες που βρίσκουν άσυλο εκεί μέσα κρύβονται όταν έχει κρύο, όταν βρέχει κρύβονται εκεί μέσα λοιπόν, αυτά είναι τα έργα στο τέλος του 2024, να δημιουργούν τεχνητές μπάρες για να μην περνάει ο κόσμος για να μην προκληθεί κάποιο ατύχημα ναι, αλλά το επόμενο ατύχημα θα είναι αν έρθει η βροχή θα φάει εδώ όλο το χώρο και θα μπει το νερό μες στο χωριό.

Ελλάδα 2024 μπράβο στην Νέα Δημοκρατία και τις ιδέες που έχουν»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια