HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Δυναμικό παρών έδωσε σήμερα ο επιχειρηματικός κόσμος της Πιερίας στην παρουσίαση των υποψηφίων της «Επιμελητηριακής Πορείας» του Ηλία Χατζηχριστοδούλου


Σε μια κατάμεστη αίθουσα, κυρίως από επιφανείς και επιτυχημένους επιχειρηματίες, στο Πνευματικό κέντρο της Κατερίνης «Εκάβη» πραγματοποίησε σήμερα το πρωί, όπως άλλωστε ήταν προγραμματισμένο, την παρουσίαση των υποψηφίων για τις επερχόμενες εκλογές του Επιμελητηρίου Πιερίας, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Επιμελητηριακή Πορεία», κύριος Ηλίας Χατζηχριστοδούλου.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων, η υφυπουργός Ανάπτυξης κυρία Άννα Μάνη, οι βουλευτές κ. Μπαραλιάκος Ξενοφώντας και Σπύρος Κουλκουδίνας, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου, ο πρώην Βουλευτής κ. Αντώνης Καρπούζας, ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Νίκος Βουλγαράκης, ο αντιπρόεδρος του Νοσοκομείου κ. Φώτης Δρούγκας, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ κ. Μπάμπης Μπρουσκέλης και πολλοί ακόμη.

Σημαντικό όμως είναι να τονίσουμε ότι μεγάλη και δυναμική ήταν η παρουσία του επιχειρηματικού κόσμου της Πιερίας. Για του λόγου το αληθές, δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:



















































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια