HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Φρίκη προκαλεί ο πατέρας που ασελγούσε στις δύο κόρες του στην Σκύρο: «Τις απειλεί και τις εκφοβίζει γιατί τον κατήγγειλαν»


Φρίκη έχει προκαλέσει η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης πατέρα στις δυο ανήλικες κόρες του, που απασχολεί τις ανακριτικές αρχές στο νησί της Σκύρου, καθώς όπως φαίνεται τις απειλεί και τις εκφοβίζει επειδή τον κατήγγειλαν!

Η συνήγορος της μητέρας των ανήλικων κοριτσιών κα Μάιρα Καρλή ανέφερε για την υπόθεση τα εξής:

«Επιεικώς χαρακτηρίζεται, αποτρόπαια και φρικαλέα η πράξη, του ίδιου, του πατέρα να ασελγεί, και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση, πάνω στη παιδική ψυχή και στο σώμα, των δυο ανηλίκων παιδιών του.

Επιτακτική και άμεση ανάγκη, η προστασία των κοριτσιών από την δικαιοσύνη, πράγμα που θα επιτευχθεί μόνο με την προφυλάκιση του κατηγορουμένου, ο οποίος, ακόμη και μετά την αποκάλυψη των πράξεων του, έχει το θράσος, να απειλεί και να εκφοβίζει τη μητέρα και τα κορίτσια, που βρήκαν την ψυχική δύναμη να τον καταγγείλουν».

Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί από το Αστυνομικό τμήμα του νησιού, στις 22 Σεπτεμβρίου, ο πατέρας παρουσιάστηκε στους αστυνομικούς και κατέθεσε ότι στις 19 Σεπτεμβρίου και ενώ βρισκόταν στο αγρόκτημά του μαζί με την ανήλικη κόρη του, της αφαίρεσε τα ρούχα την πήρε αγκαλιά και άρχισε να την φιλάει στο λαιμό.

Οι αστυνομικοί κάλεσαν για κατάθεση τη σύζυγο τού και μητέρα της μικρής η οποία κατέθεσε ενόρκως ότι η ανήλικη κόρη της, της εκμυστηρεύτηκε τα όσα ισχυρίστηκε ο πατέρας της και επιπροσθέτως ότι ήταν και εκείνος γυμνός και έκανε σεξουαλικές κινήσεις πάνω της, χωρίς όμως να προχωρήσει περαιτέρω.

Τι αναφέρει η δεύτερη κόρη στην κατάθεση της

Στη συνέχεια, οι αστυνομικές αρχές πήραν κατάθεση από την δεύτερη, μεγαλύτερη κόρη του, η οποία ανέφερε ότι πριν αρκετά χρόνια, σε ηλικία 6 ετών και ενώ ήταν στο σπίτι τους ο πατέρας της, την είχε πάρει από τον καναπέ που κοιμόταν τη μετέφερε στην κρεβατοκάμαρα της, έβγαλε τη πιτζάμα και το εσώρουχο και έκανε επίσης σεξουαλικές κινήσεις πάνω της. Όπως ανέφερε η ανήλικη η πράξη αυτή έγινε ακόμη τρεις φορές την ίδια περίοδο.

Τι κατάθεσε ο πατέρας στην Σκύρο

Σε κατάθεσή του ο κατηγορούμενος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι κάποιες στιγμές τον πιάνει πανικός και δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του και πιστεύει ότι χρίζει ιατρικής βοήθειας.

Παραδέχτηκε ότι ευρισκόμενος στο αγρόκτημά του και ενώ είχε πάει με την κόρη του να ταΐσουν τα ζώα, της έβγαλε το σορτσάκι και το εσώρουχο και άρχισε να την αγκαλιάζει και να την φιλάει, αλλά μόλις συνειδητοποίησε τι πάει να κάνει αποτραβήχτηκε έντυσε την κόρη του και επέστρεψαν στο σπίτι.

Ο ίδιος ανέφερε επίσης ότι κατανοεί την βαρύτητα της πράξης του και για το λόγο αυτό προσήλθε μόνος του στο αστυνομικό τμήμα για να το αναφέρει.

Οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα, ενώ η μητέρα των ανήλικων δήλωσε πως επιθυμεί ο σύζυγός της να γίνει ψυχικά καλά.

Παράλληλα ενημέρωσε τις Αρχές, ότι μαζί με τις ανήλικες θα μετακομίσει σε άλλο σπίτι για να μην είναι μαζί με τον κατηγορούμενο.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια