HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Δολοφονία 84χρονης στα Καμένα Βούρλα: Στον εισαγγελέα η δράστιδα - Τα στοιχεία που την «έκαψαν»


Εκδόθηκε τελικά το ένταλμα σύλληψης σε βάρος της γυναίκας που είχε προσαχθεί το πρωί για τη δολοφονία της 84χρονης μέσα στο σπίτι της στα Καμένα Βούρλα.

Οι αστυνομικοί την οδηγούν στον Εισαγγελέα από τον οποίο αναμένεται να πάρει προθεσμία για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η κάμερα «έπιασε» την γυναίκα αλβανικής καταγωγής που εν τέλει συνελήφθη να μπαίνει στην πολυκατοικία σε χρόνο που συνάδει με την ώρα κατά την οποία εκτιμάται από τις Αρχές ότι δολοφονήθηκε η ηλικιωμένη. Μάλιστα, κατά την ανάκρισή της φέρεται να υπέπεσε σε κάποιες αντιφάσεις σε σχέση με το πότε μπήκε στην πολυκατοικία τη μοιραία ημέρα.

Έχοντας το υλικό αυτό οι αστυνομικοί άρχισαν να ρωτούν τη γυναίκα που βρίσκονται τα ρούχα που φορούσε. Εκείνη φέρεται να μην είχε καμία απάντηση στο ερώτημα. Τα ρούχα εξαφανίστηκαν. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί τη ρώτησαν που είναι τα παπούτσια που φορούσε εκείνη την ημέρα, καθώς ήθελαν να διαπιστώσουν εάν ταυτίζονται ή όχι με τα αποτυπώματα πέλματος που είχαν βρεθεί στον τόπο του εγκλήματος. Υπενθυμίζεται ότι στο σπίτι της ηλικιωμένης είχαν βρεθεί ματωμένες πατημασιές και η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών είχε λάβει αποτυπώματα πέλματος. Ωστόσο, η γυναίκα που συνελήφθη φέρεται να μην είχε απάντηση στο που βρίσκονται τα παπούτσια, όπως δηλαδή συνέβη και με τα ρούχα.

Παράλληλα, ο σύζυγός της φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι μία ημέρα μετά τον εντοπισμό της δολοφονημένης 84χρονης, η προσαχθείσα υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το επεισόδιο αυτό με την υγεία της να συνδέεται με το έγκλημα και τις συνθήκες πίεσης που αυτονοήτως προκάλεσε.

Παρά τα στοιχεία πάντως που συνέλεξαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και τα οποία επιδείχτηκαν στην προσαχθείσα εκείνη δεν «έσπασε» και δεν ομολόγησε. Επέμενε για ώρες ότι δεν διέπραξε το έγκλημα. Η ίδια αναφέρει ότι βοηθούσε την 84χρονη σε διάφορες δουλειές, όπως τα ψώνια, και ότι ποτέ δεν είχε σκοπό να τη βλάψει. Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν και προσήγαγαν την συλληφθείσα σε σπίτι ηλικιωμένης όπου εργαζόταν. Όσον αφορά στο κίνητρο, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για ληστεία. Ωστόσο, δεν έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής χρήματα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια