HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Έσεξ: Η στιγμή που αστυνομικού περνούν χειροπέδες σε γυναίκα που σκότωσε τους γονείς της και τους έκρυψε σε τάφους για 4 χρόνια


Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε μια γυναίκα αφού δολοφόνησε εν ψυχρώ τους γονείς της και στη συνέχεια έκρυψε τα πτώματά τους στο σπίτι της οικογένειας, ενώ ζούσε μαζί τους για τέσσερα χρόνια και ξόδευε τα χρήματά τους.

Η «ευφυής δολοφόνος» Virginia McCullough σκότωσε τον 70χρονο John McCullough και την 71χρονη Lois McCullough το 2019 και στη συνέχεια τους έθαψε σε «αυτοσχέδιους τάφους». Την Παρασκευή, καταδικάστηκε στο Chelmsford Crown Court σε ισόβια κάθειρξη με ελάχιστη ποινή 36 ετών. Όταν οι αστυνομικοί εισέβαλαν με τη βία στο σπίτι της στο Έσεξ, ομολόγησε ότι τα πτώματα των γονιών της βρίσκονταν εκεί και ότι εκείνη τους είχε σκοτώσει, προσθέτοντας ότι «δεν είναι κακός άνθρωπος».


Η McCullough, με χειροπέδες στα χέρια λέει στην αστυνομία: «Ήξερα ότι αυτό θα γινόταν. Είναι σωστό να τιμωρηθώ». Αποκαλύπτοντας για το πώς σκότωσε τους γονείς της είπε ότι έριξε κάτι στο ποτό του πατέρα της και έβαλε το πτώμα του κάτω από ένα κρεβάτι στο ισόγειο, ενώ το πτώμα της μητέρας της το έβαλε σε μια ντουλάπα στον επάνω όροφο. Η McCullough, αφού συνελήφθη ως ύποπτη για διπλή δολοφονία, είπε σε έναν αστυνομικό: «Χαμογελάστε, τουλάχιστον πιάσατε τον κακό. Ξέρω ότι δεν φαίνομαι 100% τόσο κακός άνθρωπος».

Οι φόνοι

Τον Ιούνιο του 2019, η 36χρονη McCullough δηλητηρίασε τον πατέρα της με συνταγογραφούμενα φάρμακα τα οποία έριξε στο ποτό του. Την επόμενη μέρα, χτύπησε τη μητέρα της με ένα σφυρί και τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου. Ο δικαστής, Justice Johnson, δήλωσε πως οι δολοφονίες ήταν εκ προμελέτης και σχεδιασμένες. Είπε ότι η McCullough «συγκέντρωσε μεγάλη ποσότητα συνταγογραφούμενων φαρμάκων» σε διάστημα τριών μηνών και τον Μάιο του 2019.

Κρύβοντας τα πτώματα

Μετά τις δολοφονίες, η McCullough έκρυψε τα πτώματά τους σε αυτοσχέδιους τάφους στο σπίτι της οικογένειας. Η κατηγορούμενη δημιούργησε μεγάλα χρέη σε πιστωτικές κάρτες στο όνομα των γονέων της και μετά το θάνατό τους συνέχισε να ξοδεύει τις συντάξεις τους. Η εισαγγελέας δήλωσε ότι η McCullough «δεν εργάζεται εδώ και πολλά χρόνια».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια