HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο Γεν. Γραμματέας Αυτοδιοίκησης & Αποκέντρωσης κ. Σάββας Χιονίδης μιλά για τις μεταρρυθμίσεις στην Αυτοδιοίκηση που έρχονται (video)


Είχαμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε στο στούντιο της Kapa News τον Γενικό Γραμματέας Αυτοδιοίκησης & Αποκέντρωσης του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Σάββα Χιονίδη, ο οποίος μας παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, μέσα από την οποία μας μίλησε για τις καινοτόμες μεταρρυθμίσεις που έρχονται στην Αυτοδιοίκηση και θα λύσουν κατά κάποιον τρόπο τα χέρια των Περιφερειαρχών, των Δημάρχων αλλά και των δημοτών.

Η αλλαγές για παράδειγμα στον ΑΣΕΠ που έρχονται και μειώνουν κατά πολύ τον χρόνο αναμονής ανάληψης καθηκόντων των επιτυχόντων, είναι ένα σημαντικό βήμα βελτίωσης. Ένα άλλο θέμα στο οποίο αναφέρθηκε είναι οι αλλαγές στη χρηματοδότηση των Δήμων, στις προσλήψεις αλλά και στον τρόπο αντιμετώπισης των φυσικών καταστροφών.

Ο κ. Χιονίδης δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί όμως και αλλαγές που έχουν γίνει στον τρόπο λειτουργίας του Υπουργείου Εσωτερικών, οι οποίες κάνουν την δουλειά πιο εύκολη και πιο παραγωγική για όλους.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την ενδιαφέρουσα συνέντευξη του κ. Χιονίδη στο παρακάτω βίντεο:


Δείτε ακόμη:

Ο πρόεδρος κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου μας ξεναγεί στην Σχολή του Επιμελητηρίου Πιερίας 

«ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΙΩ» 2024: Ο πρόεδρος κ. Α. Μπίντας μιλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην κάμερα της Kapa News για τις εκδηλώσεις που προγραμματίστηκαν για φέτος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια