HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Υποψήφιος πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ ο Γκλέτσος: «Ακατάλληλος ο Κασσελάκης, θα κάνω πίσω αν κατέβει ο Τσίπρας»


Ο Απόστολος Γκλέτσος δήλωσε «παρών για τον ΣΥΡΙΖΑ, την πατρίδα και την Αριστερά» λίγες ώρες αφότου η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος «κήρυξε» έκπτωτο πρόεδρο τον Στέφανο Κασσελάκη (163 υπέρ, 120 κατά).


Μιλώντας στο Action24, ο Απόστολος Γκλέτσος επιβεβαίωσε πως «θα είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας πως «θα κάνω πίσω εάν κατέβει ο Τσίπρας».

«Το βιογραφικό μου δικαιολογεί να πω και να γίνει απολύτως πιστευτό ότι δεν έχει να κάνει με προσωπικές φιλοδοξίες και ατζέντα. Έχει να κάνει με το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε μια περιδίνηση και έχει να κάνει με το ότι θέλουμε να βάλουμε πλάτη όλοι εμείς που δηλώνουμε παρόντες, κυρίως και πρώτα απ' όλα για την ενότητα την επόμενη μέρα» είπε και πρόσθεσε:

«Οι αριθμοί και τα μαθηματικά μου επιτρέπουν να πω ότι - εάν οι σύντροφοί μου και η βάση το θέλει θα μπορώ να ανταποκριθώ και σε αυτό το εγχείρημα να είμαι ο επόμενος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ».

Στο ερώτημα αν διαθέτει τον απαραίτητο μηχανισμό για να εκλεγεί, απάντησε με νόημα «έχω κάνει 7 εκλογές στην αυτοδιοίκηση, έχω κατεβάσει και δικό μου κόμμα με 1,75% στην επικράτεια σε 40 ημέρες. Σου λέει κάτι αυτό;».


Ερωτηθείς για τον Στέφανο Κασσελάκη είπε πως «ήταν απολύτως ακατάλληλος για τον ΣΥΡΙΖΑ». «Τον ψήφισα και τον στήριξα μέχρι ένα σημείο που άρχισα να καταλαβαίνω πόσο ακατάλληλος είναι για την πολιτική. Δεν καταλαβαίνει τι λέει» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Για τον Αλέξη Τσίπρα είπε πως η άποψή του για εκείνον είναι «η καλύτερη» ενώ για το αν θα πρέπει να παρέμβει ο πρώην πρωθυπουργός εν μέσω των καταιγιστικών εξελίξεων απάντησε: «Δεν θα υπαγορεύσω εγώ στον Αλέξη Τσίπρα, τον φυσικό μας ηγέτη, τι θα κάνει».

Σε ερώτηση δε για το αν βλέπει «επιστροφή» του Αλέξη Τσίπρα απάντησε: «Αν συμβεί αυτό τα μαζεύω πίσω και του λέω καλωσήρθες αρχηγέ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια