HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΠΙΕΡΙΑ: Ο Φώτης Δρούγκας στην επιτροπή Υποδομών & Δικτύων Κ. Μακεδονίας μετά από πρόταση του ίδιου του Α. Τζιτζικώστα


Στην χθεσινοβραδινή συνεδρίαση της επιτροπής Υποδομών & Δικτύων Κ. Μακεδονίας, όπου προεδρεύει ο αντιπεριφερειάρχης κ. Μπίλλας Πάρις, και μετά από πρόταση του Α. Τζιτζικώστα τοποθετήθηκε στην συγκεκριμένη επιτροπή ο συμπολίτης μας και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στις εκλογές του 2023 κ. Φώτιος Δρούγκας.

Αξίζει να τονισθεί ότι η εν λόγω επιτροπή έχει ως στόχο την αναβάθμιση της καθημερινότητας μέσω της ανάπτυξης των υποδομών, προκειμένου να δημιουργηθεί μία περιοχή πιο ελκυστική σε επενδύσεις, πιο φιλική στο περιβάλλον και με υψηλότερη ποιότητα ζωής.

Η απόφαση του κ. Τζιτζικώστα να τοποθετήσει τον κ. Δρούγκα στην σημαντική αυτή θέση δείχνει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του στις ικανότητας του συμπολίτη μας.


Ας μην ξεχνάμε ότι ο κ. Δρούγκας έχει αποδείξει στο παρελθόν τις ικανότητές του, μέσα από μια πολύ επιτυχημένη, κατά γενική ομολογία, θητεία του ως πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κατερίνης, όπου μέσα σε μια 5ετία κατάφερε να εξοφλήσει προηγούμενες οφειλές ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ και παράλληλα να παραδώσει στον διάδοχό του δημοπρατημένα έργα ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι η ανοδική πορεία του κ. Δρούγκα δεν σταματάει εδώ. Σύντομα θ’ απασχολήσει θετικά τα τοπικά ΜΜΕ αλλά και την Πιερία με νέες δραστηριότητες και καθήκοντα.

Άλλη μια απόδειξη ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας ξέρει να εκτιμά αλλά και να χρησιμοποιεί τους κατάλληλους συνεργάτες του στις κατάλληλες θέσεις. Μην απορείτε λοιπόν για την μακρόχρονη και επιτυχημένη πορεία του η οποία σε λίγους μήνες θα συνεχίσει και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο πλέον.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια