Ένα πιάτο που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι
Υλικά
- 1 συσκευασία κανελόνια
- 300 γρ. ντοματίνια
- 250 γρ. μοτσαρέλα σε μικρές μπάλες
- 250 γρ. σάλτσα ντομάτα στον τρίφτη
- 150 γρ. κρέμα γάλακτος
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 170 βαθμούς.
- Γεμίστε τα κανελόνια με ντοματίνια και μοτσαρέλα, εναλλάξ κάθε φορά.
- Απλώστε λίγη από τη σάλτσα ντομάτα στο ταψί και αλατοπιπερώστε.
- Τοποθετήστε τα κανελόνια σε μία ή δύο στρώσεις, αλείψτε γενναιόδωρα με τη σάλτσα και περιχύστε με κρέμα γάλακτος, ώστε τα κανελόνια να καλυφθούν πλήρως από τη σάλτσα.
- Τοποθετήστε από πάνω μοτσαρέλα και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 30- 35 λεπτά.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!