HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Έκρηξη Γεωργιάδη στον «αέρα», φώναζε στον Νίκο Παππά που ήταν πίσω από τις κάμερες - «Φασίστας ο Πολάκης»


Εκτός των συνηθισμένων πλαισίων που επιβάλλει μια τηλεοπτική συνέντευξη βρέθηκε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την αθώωση των κατηγορουμένων για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ο υπουργός Υγείας εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί «δεν έχει ζητήσει συγγνώμη», ενώ στο «στόχαστρό» του μπήκε και ο Νίκος Παππάς, ο οποίος βρισκόταν στο στούντιο, αλλά πίσω από τις κάμερες, καθώς είχε προγραμματιστεί να εμφανιστεί αμέσως μετά τον Άδωνη Γεωργιάδη.

Ο υπουργός Υγείας χαρακτήρισε, φωνάζοντας, ως «φασίστα» τον Παύλο Πολάκη.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ζητήσει σε αυτούς τους ανθρώπους που απολύθηκαν από τη δουλειά τους. Για να κάνει το κομμάτι του ο Πολάκης. Ο φασίστας. Γιατί αυτό είναι φασισμός, να απολύονται με εντολή υπουργού δύο υπάλληλοι και να μην τους ζητάνε μετά συγγνώμη. Αν το είχα κάνει εγώ, θα με είχατε εκτελέσει. Δεν έχουν το θάρρος να ζητήσουν συγγνώμη. Ενοχλούμαι από την υποκρισία. Το παίζουν ανθρωπιστές και υπέρ των φτωχών. Δεν είναι. Για να επιτεθούν σε έμενα έδιωξαν δύο υπαλλήλους. Αυτοί είναι, χωρίς ψυχή», τόνισε, με τους παρουσιαστές να προσπαθούν να τον ηρεμήσουν.


Παππάς: Αρχιδιάκονος του εγχώριου φασισμού και της άκρας δεξιάς ο Γεωργιάδης

«Είναι η φύση της ΝΔ. Το να βλέπει κανείς τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ζήταγε να μην του κλέψει ο Τόμσεν τη δόξα για τις δεκάδες χιλιάδες απολύσεις στον χώρο της υγείας, να μας κάνει και διαλέξεις για το τι σημαίνει φασισμός. Ο αρχιδιάκονος του εγχώριου φασισμού και της άκρας δεξιάς» τόνισε στη συνέχεια ο Νίκος Παππάς, όταν κάθισε με τη σειρά του στο πάνελ για τη δική του συνέντευξη.

«Αυτή είναι η ΝΔ, αυτός είναι ο αντιπρόεδρός της. Και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης πάρα πολύ συστηματικά ξεδιπλώνει μια στρατηγική ιστορικού αναθεωρητισμού για να χωράει και ο Αδ. Γεωργιάδης μέσα» συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς δε για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ, ο Ν. Παππάς υπογράμμισε ότι η αντιπαράθεση ήταν πολιτική και με πολύ δίκαιο και σωστό τρόπο είχε εγερθεί το θέμα από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Βεβαίως και οι αποφάσεις των δικαστηρίων κρίνονται. Γνωρίζει όλος ο κόσμος τι γινόταν στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Και από εκεί και πέρα δεν έχω να προσθέσω τίποτα» είπε.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια