HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο Κωνσταντίνος Τασούλας διάβασε στην Ολομέλεια της Βουλής την επιστολή του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη διαγραφή του Μάριου Σαλμά


Ολοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος της διαγραφής του Μάριου Σαλμά από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής η επιστολή του Κυριάκου Μητσοτάκη, προς τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, με την οποία τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας.

Δεν παραδίδει την έδρα του

Ο Μάριος Σαλμάς γνωστοποίησε την πρόθεσή του, μετά την ανακοίνωση της διαγραφής του, πως δεν προτίθεται να παραδώσει τη βουλευτική του έδρα.

Ο ίδιος με δηλώσεις του από το περιστύλιο της Βουλής έδωσε ένα πρώτο στίγμα των προθέσεών του, στέλνοντας μήνυμα στον πρωθυπουργό. «Αν με διαγράφει ο κύριος Μητσοτακης γιατί αντέδρασα για τις περιουσίες που χάνονται για τα κόκκινα δάνεια, επειδή αντιτάχθηκα στην γουοκ ατζέντα για τα ομόφυλα, επειδή του ζήτησα να ελέγξει τα καρτέλ στην ακρίβεια, τότε είναι τιμή μου. Αν όμως το κάνει για να στείλει μήνυμα σε άλλους, είναι απαράδεκτο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Αν χρησιμοποιείται ως πρόφαση το ότι ανεδειξα φωτογραφικό διαγωνισμό του υπουργείου Πολιτισμού που σκανδαλωδώς ανατέθηκε σε εταιρεία, τότε να δήλωσω και να θυμίσω ότι ο έλεγχος των βουλευτών και η απεριόριστη ελευθερία λόγου είναι συνταγματικό δικαίωμα και δεν είναι λόγος διαγραφής», πρόθεσε, ενώ σε ερώτηση αν θα παραδώσει την έδρα απάντησε «νομίζετε πως πρέπει να σταματήσω να αγωνίζομαι για τους πολλούς;».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια