HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η ανακοίνωση του ΟΣΕ για το περιστατικό με την παραλίγο σύγκρουση τρένων


Ο ΟΣΕ αναφέρει τι ακριβώς συνέβη και ουσιαστικά επιβεβαιώνει όσα καταγγέλλει η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης για παραλίγο σύγκρουση τρένων του προαστιακού.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΟΣΕ σχετικά με το περιστατικό που καταγγέλλει η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης, για παραλίγο σύγκρουση τρένων του προαστιακού μεταξύ των σταθμών Αθηνών και Αγίων Αναργύρων.

Ο ΟΣΕ αναφέρει στην ανακοίνωσή του πως ο σταθμάρχης τέθηκε σε αργία και παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό ο σταθμάρχης του ΣΚΑ που έδωσε την εντολή αναχώρησης του 1307, ενώ ενημερώνει για τις υπόλοιπες ενέργειες που έγιναν.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΟΣΕ για την παραλίγο σύγκρουση τρένων

«Αναφορικά με περιστατικό που σημειώθηκε σήμερα 13 Σεπτεμβρίου 2024, στο τμήμα μονής γραμμής μεταξύ των σταθμών Αθηνών και Αγίων Αναργύρων, ο ΟΣΕ τονίζει τα εξής:

Περί τις 09:13 η αμαξοστοιχία 1210, με προορισμό το Αεροδρόμιο, έλαβε σήμα αναχώρησης από τον σταθμό Αθηνών. Ενόσω η αμαξοστοιχία 1210 είχε αρχίσει να κινείται προς τον ΣΣ Αγίων Αναργύρων, έλαβε εντολή από το ΣΚΑ να ξεκινήσει με κατεύθυνση προς ΣΣ Αθηνών η αμαξοστοιχία 1307 προερχόμενη από το Κιάτο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια