HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Συναντήσεις της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στην Αθήνα με σκοπό τον προγραμματισμό έργων και δράσεων για την Π.Ε. Πιερίας


Την Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου, βρέθηκε στην Αθήνα, όπου πραγματοποίησε συναντήσεις εργασίας με τον Γενικό Γραμματέα Αυτοδιοίκησης και Αποκέντρωσης του Υπουργείου Εσωτερικών, κο Σάββα Χιονίδη, όπως επίσης και με τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κο Δημήτρη Παπαγιαννίδη. 

Οι εν λόγω συναντήσεις με τους Γενικούς Γραμματείς πραγματοποιήθηκαν από κοινού με τον Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου, κο Βαγγέλη Γερολιόλιο και τη Διευθύντρια της Πιερικής Αναπτυξιακής Α.Ε. Ο.Τ.Α., κα Μπέττυ Παρτσαλίδου.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων και δράσεων στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, τα οποία πρόκειται να βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών. Η Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τόσο τον κο Χιονίδη όσο και τον κο Παπαγιαννίδη κατά τη διάρκεια των συναντήσεών τους για τον παραγωγικό διάλογο και ανέφερε, πως η αγαστή συνεργασία μεταξύ αυτοδιοίκησης και κεντρικής διοίκησης πάντοτε αποδίδει τα μέγιστα προς όφελος όλων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια