HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


«Σκέφτηκα να τον σκοτώσω όταν έμαθα ότι ασελγούσε στα παιδιά μου» - Η οργή της μητέρας για τον πατέρα της


Η κόρη του 74χρονου είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών και απουσίαζε ώρες από το σπίτι στην Κρήτη, με τον πατέρα της να βρίσκεται εκεί για να τη βοηθήσει με τα παιδιά. Ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε.

«Είμαι δυστυχώς κόρη του. Εκείνου που ούτε το όνομα του δεν θέλω να έχω. Εκείνου που δεν θέλω να ξαναδώ ποτέ στη ζωή μου». Με αυτά τα λόγια υποδέχεται η κόρη του 74χρονου που κηρύχθηκε ομόφωνα ένοχος για τη σεξουαλική κακοποίηση των εγγονιών του, των παιδιών της δηλαδή, την απόφαση του δικαστηρίου.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου είχε κηρύξει ομόφωνα ένοχο τον άνδρα, επιβάλλοντας συνολική ποινή κάθειρξης 19 ετών.

Η κόρη του 74χρονου είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών. Απουσίαζε ώρες από το σπίτι και ο πατέρας της τη βοηθούσε με τα παιδιά και με τις εξωσχολικές δραστηριότητες τους.

«Σε αυτόν τον άνθρωπο είχα τυφλή εμπιστοσύνη. Ήταν ο πατέρας μου… ο πατέρας μου… ποιος θα το περίμενε, πού να το φανταστώ ότι θα έκανε τόσο κακό στο ίδιο του το αίμα, στα εγγόνια του. Τον έβλεπα στο δικαστήριο και ένιωθα μίσος. Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν κρέμασμα. Είναι ένα κτήνος», αναφέρει η γυναίκα.

Ο γιος της ήταν εκείνος που εκμυστηρεύτηκε πρώτος τι είχε συμβεί με τον παππού του και έτσι κατάφερε να κάνει και τα άλλα παιδιά να μιλήσουν.

«Σκέφτηκα να τον σκοτώσω. Με κράτησαν τα παιδιά μου. Έμεινα ξύπνια όλη τη νύχτα. Έπρεπε να σκεφτώ να δω τι θα κάνω. Ουδεμία στιγμή δεν σκέφτηκα ότι τα παιδιά μου έλεγαν ψέματα. Έπρεπε να τα προστατεύσω πάση θυσία» λέει η κόρη του δράστη.

Βρήκε το τηλέφωνο του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Νομού Ηρακλείου (Ξενώνας Κακοποιημένης Γυναίκας). «Χωρίς την υποστήριξη του Συνδέσμου, δεν θα ήμουν σήμερα εδώ. Νιώθω απεριόριστη ευγνωμοσύνη. Να μιλάμε. Ποτέ δεν είναι αργά.

Να μην κρατάμε το στόμα μας κλειστό. Όχι άλλη βία στα παιδιά του κόσμου. Ούτε στον εχθρό μου τέτοιο κακό. Καμιά φορά λέμε τώρα είναι αργά. Ποτέ δεν είναι αργά. Να το θυμάστε», αναφέρει η μητέρα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια