HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο Πολάκης καταθέτει σήμερα την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ


Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ θα μεταβεί σήμερα, στις 13:00, ο Παύλος Πολάκης, προκειμένου να καταθέσει και επίσημα την υποψηφιότητά του για την προεδρία του κόμματος.

Ο βουλευτής Χανίων θα θέσει στη διάθεση του κόμματος και τα απαραίτητα συνοδευτικά της υποψηφιότητάς του, δηλαδή τη δήλωση «πόθεν έσχες» και την πρόταση υποψηφιότητας του από 30 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής.

Ο Παύλος Πολάκης, υπενθυμίζουμε, θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προεκλογική συγκέντρωση στο Εμπορικό Επιμελητήριο Χανίων, την προσεχή Κυριακή (29/9).

«ΞΕΚΙΝΑΜΕ!!

Την Κυριακή 29/9 στα Χανιά στο ΕΒΕ

Σας περιμένω όλους!

Για τον ΣΥΡΙΖΑ που θέλουμε για την ΕΛΛΑΔΑ που μας αξίζει!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του, στο Facebook, ο βουλευτής Χανίων και υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

POLAKIS_XANIA_f6a70_ee9f8.jpg

Ανακοινώνει σήμερα ο Φάμελλος – Δεν βιάζεται ο Κασσελάκης

Δείχνοντας ότι δεν βιάζεται να ανακοινώσει και επίσημα την κάθοδο του στην εκλογική αρένα του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης, σύμφωνα με τις πληροφορίες, βάζει στόχο να βρεθεί σε κάθε γωνία της χώρας.

Επενδύοντας στην αδιαμεσολάβητη σχέση του με τον κόσμο, όπως αποτυπώνεται στις μετρήσεις της κοινής γνώμης, ο Κασσελάκης βάζει μπροστά τις μηχανές του μοντέλου της απευθείας επικοινωνίας με τους πολίτες, με άμεσες παρεμβάσεις στον… δρόμο των εσωκομματικών εξελίξεων εντός της Κουμουνδούρου. Εκφράζοντας, με αυτήν την συνθήκη που επιλέγει, να τονίσει το μήνυμα «ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ» και το «είμαι εδώ» που «έγραφε» στην αφίσα της προαναγγελίας της υποψηφιότητας του.

Την ίδια στιγμή, όλα δείχνουν, πως είναι ζήτημα ημέρας η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Σωκράτη Φάμελλου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά από μια περίοδο έντονων ζυμώσεων και διεργασιών στο στρατόπεδο των «87» δρομολογήθηκε η κάθοδος του πρώην προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στην κούρσα της προεδρικής εκλογής.

Ο στόχος, όπως καταγράφεται μέσα από τις πληροφορίες, είναι στο πρόσωπο του Σωκράτη Φάμελλου να στοιχηθεί, μέσα από την υποψηφιότητα του, ένα ευρύτερο πλαίσιο δυνάμεων και πέρα από τους «87» στην εσωκομματική σύγκρουση που οδηγεί, μέσω του έκτακτου Συνεδρίου, στις προεδρικές κάλπες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια