HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Βίντεο-σοκ από την Ιταλία: Γυναίκα συνέθλιψε με το αυτοκίνητό της μετανάστη που της έκλεψε την τσάντα


Συγκλονιστικά ντοκουμέντα έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το αιματηρό περιστατικό που εκτυλίχθηκε στη Βιαρέτζιο στα βόρεια της Ιταλίας.

Μια 65χρονη γυναίκα παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητό της έναν 47χρονο μετανάστη, ο οποίος όπως ισχυρίστηκε της είχε κλέψει τη τσάντα.

Το περιστατικό έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας και η υπόθεση έχει βρεθεί στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης στην Ιταλία.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, νεκρός είναι ο Σαΐντ Μαλκούν ένας Αλγερινός -κατά άλλες πηγές Μαροκινός, ο οποίος φέρεται να έχει ιστορικό κλοπών και να μη διαθέτει άδεια παραμονής στη χώρα.


Η γυναίκα, Σίντσια Νταλ Πίνο (Cinzia Dal Pino), αφότου της έκλεψε την τσάντα, τον ακολούθησε με το λευκό SUV Mercedes και τον παρέσυρε. Μάλιστα φαίνεται να τον χτυπάει επανειλημμένα με το αυτοκίνητο, συνθλίβοντάς τον σε τοίχο τέσσερις φορές. Εν συνεχεία η 65χρονη γυναίκα εμφανίζεται να βγαίνει από το αυτοκίνητό της, να παίρνει την τσάντα της, να ξαναμπαίνει στο SUV και να αποχωρεί από το σημείο.

Η Νταλ Πίνο ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι ο άνδρας την απείλησε λέγοντας ότι είχε μαχαίρι, ωστόσο, κατά τον έλεγχο, δεν βρέθηκε μαχαίρι στο σημείο. Η εισαγγελία την κατηγορεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση και έχει τεθεί υπό κράτηση, ενώ οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα για να εξακριβώσουν τις ακριβείς συνθήκες της υπόθεσης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια