HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σοκ για τον Γιώργο Λιάγκα: Πήρε φωτιά το σπίτι του – «έλιωσε η οροφή»


Ο Γιώργος Λιάγκας εμφανίστηκε σήμερα ταραγμένος στην έναρξη του «Πρωινού» και αφηγήθηκε την προσωπική περιπέτειά του.

«Το ξέρετε ότι είμαι ένας άνθρωπος που δεν μιλάω για τη ζωή μου και γι’ αυτά που συμβαίνουν στη ζωή μου ποτέ. Δεν κρύβομαι κιόλας αλλά δεν μιλάω.

Απλώς, επειδή μου έχει συμβεί κάτι πάρα πολύ σημαντικό σήμερα κι επειδή έχει μπει πολύς κόσμος στο σπίτι μου από το πρωί -ό,τι απέμεινε-, θέλω να το μοιραστώ μαζί σας γιατί δεν θέλω να γραφτεί στα σάιτ και να αποκτήσει μια διάσταση που δεν υπάρχει στην πραγματικότητα.

Σήμερα το πρωί πήρε φωτιά το σπίτι μου. Είναι μια μεζονέτα, κάηκε όλος ο πάνω όροφος. Ευτυχώς είμαστε καλά, είμαι καλά. Πήρε φωτιά ο πίνακας, έγινε έκρηξη στο πίνακα, φλόγες, καπνοί και τα λοιπά.

Θέλω να ευχαριστήσω τους άνδρες της Πυροσβεστικής που πραγματικά ήρθαν σε 8 λεπτά από την ώρα που τους κάλεσα. Μπήκαν μέσα -εγώ δεν μπορούσα πια να μπω γιατί το σπίτι είχε γεμίσει με μαύρους καπνούς, μπήκαν με ειδικές μάσκες και έσβησαν τη φωτιά.

Ευτυχώς δεν είχε επεκταθεί, έκαψε γύρω από τον πίνακα, όμως οι ζημιές είναι πολύ μεγάλες γιατί ο καπνός και η θερμότητα ήταν πολύ μεγάλη, έλιωσαν πράγματα, έλιωσε η οροφή του σπιτιού.

Δεν είχα ασφάλεια, όταν μου έλεγαν ασφάλεια πυρός έλεγα σιγά μην πιάνουν τα σπίτια φωτιά. Ας πρόσεχα» είπε ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος απάντησε στις ερωτήσεις των συνεργατών του για το πως ακριβώς συνέβησαν τα πράγματα.

Τι ευτύχημα βέβαια ήταν ότι όλοι οι κάτοικοι του σπιτιού είναι καλά στην υγεία τους.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια