HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σε κρίσιμη κατάσταση ο κτηνοτρόφος που πυροβόλησαν και του έκοψαν τη γλώσσα στο Ρέθυμνο


Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ στην Κρήτη μεταφέρθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής (6/9) ο κτηνοτρόφος, ο οποίος πυροβολήθηκε στο ποιμνιοστάσιο που διατηρεί στο Βιλανδρέδο Ρεθύμνου.

Η κατάσταση του 69χρονου, ο οποίος δέχθηκε την επίθεση το πρωί της 6ης Σεπτεμβρίου, κρίνεται σοβαρή και έχει παρουσιάσει επιδείνωση, ενώ μόλις τον παρέλαβαν στο ΠΑΓΝΗ, υπεβλήθη σε επέμβαση για να σταματήσει η αιμορραγία από τη μηριαία αρτηρία.

Ο 69χρονος κτηνοτρόφος φέρει τραύματα από όπλο, στα άκρα και τη σπονδυλική στήλη και στη στοματική κοιλότητα, καθώς ο δράστης ή οι δράστες που του επιτέθηκαν, του προκάλεσαν τραύματα με ψαλίδι στη γλώσσα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά μαρτυρίες και οπτικό υλικό από το ποιμνιοστάσιο, ενώ είναι σχεδόν βέβαιο ότι η δολοφονική επίθεση σχετίζεται με επίθεση σε βάρος του γιου του με καυστικό υγρό φέτος τον Ιούλιο στον Κουμπέ Ρεθύμνου.

Οι άγνωστοι έστησαν καρτέρι θανάτου στον 69χρονο, μέσα στην κτηνοτροφική του μονάδα, κοντά στο χωριό Βιλανδρέδο. Φορώντας κουκούλες, τον περίμεναν στο ποιμνιοστάσιο του και μόλις τον είδαν να μπαίνει, τον ακινητοποίησαν, τον βασάνισαν και ύστερα τον πυροβόλησαν.

Του έκοψαν τη γλώσσα για να σταματήσει να φωνάζει και τον πυροβόλησαν δύο φορές στο δεξί του πόδι, μία στο αριστερό. Ακόμη, στην προσπάθειά του να προφυλαχτεί, δέχτηκε άλλη μια σφαίρα στο χέρι, η οποία διαπέρασε τον θώρακα και κατέληξε στη σπονδυλική του στήλη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια