HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Χαλκιδική: “Είσαι ξεφτίλα”- Ο δήμαρχος Ν. Προποντίδας έβρισε γυναίκα κατά τη διάρκεια σύσκεψης για το πανηγύρι στον Άγιο Μάμα


Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τα τελευταία 24ωρα ένα βίντεο το οποίο δείχνει τον δήμαρχο Νέας Προποντίδας Χαλκιδικής, Μανώλη Καρρά, να φωνάζει σε έξαλλη κατάσταση σε μια γυναίκα.

Στο φετινό πανηγύρι στον Άγιο Μάμα δεν υπήρχαν ψησταριές με τον δήμαρχο Νέας Προποντίδας να διευκρινίζει με δηλώσεις του την περασμένη εβδομάδα σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση αυτή: “Πήραμε την απόφαση να μη λειτουργούν φέτος οι ψησταριές επειδή θα πρέπει να αντιμετωπιστούν ή ως καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος ή θα πρέπει να δούμε πώς αυτές οι ψησταριές θα λειτουργήσουν κανονικά και νόμιμα”.

Σύμφωνα με το Mega, οι καταστηματάρχες συναντήθηκαν με τον δήμαρχο για να αξιολογήσουν την κατάσταση, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή. Ωστόσο, υπήρξαν διαφωνίες και τα αίματα «άναψαν».

Μία γυναίκα, η οποία φέρεται να είναι μία ιδιοκτήτρια ψησταριάς, πλησίασε τον δήμαρχο, πιθανότατα για να του μιλήσει κατ’ ιδίαν και εκείνος έξαλλος ξεκίνησε να την βρίζει.

«Είσαι ξεφτίλα», ακούγεται να της φωνάζει, με τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους να αντιδρούν, και να του λένε «δεν ντρέπεσαι;».


Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια