HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


«Βούλιαξε» η Εμποροπανήγυρη του Αιγινίου το πρώτο Σαββατοκύριακο – Υποδέχθηκε πάνω από 40.000 επισκέπτες!!!


Χαμός έγινε το Σαββατοκύριακο που πέρασε στο Αιγίνιο Πιερίας. Θέλετε ο καλός καιρός, θέλετε οι καλές μαρτυρίες προηγούμενων επισκεπτών;


Δεν ξέρουμε ακριβώς τι έπαιξε ρόλο, αλλά αυτό που ξέρουμε σί8γουρα είναι ότι το Σάββατο (κυρίως) αλλά και την Κυριακή, οι ουρές των αυτοκινήτων ήταν αρκετά χιλιόμετρα μεγάλες και η αναμονή των επισκεπτών μέσα σ’ αυτά πέρασε τη 1,5 ώρα!

Όσο για πάρκινκ, ούτε κουβέντα. Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι μέχρι τον Άγιο Ανδρέα (όσοι γνωρίζουν το Αιγίνιο, ξέρουν την περιοχή) έφταναν τ’ αυτοκίνητα για να βρουν μια θέση πάρκινκ!

Υπεύθυνοι και διοργανωτές αναφέρουν ότι η ανταπόκριση του κόσμου η φετινή Εμποροπανήγυρη του Αιγινίου ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη και κάθε προσδοκία, και πολύ πιθανόν (θα το δούμε στο τέλος από τα στατιστικά) φέτος ο θεσμός της Βόρειας Πιερίας να σπάσει τα ρεκόρ όλων των εποχών στην επισκεψιμότητα!!!

Αν το πρώτο Σαββατοκύριακο είχαμε αυτή την εικόνα, σκεφτήτε τι θα γίνει το επόμενο, που είναι και το τελευταίο… Και ας έχουν αντίπαλο τον καιρό.

Τελικά κάτι κάνει σωστά απ’ ότι φαίνεται η νέα διοίκηση του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού και ο Δήμρχος Χρήστος Κομπατσιάρης. Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς την φετινή επιτυχία της Εμποροπανήγυρης του Αιγινίου;



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια