HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ανατριχιαστικό βίντεο: Πύθωνας 4 μέτρων τύλιξε 64χρονη για 4 ώρες - «Περίμενε να πεθάνω για να με φάει»


Τυλιγμένη για τέσσερις ώρες από έναν πύθωνα μήκους 4 μέτρων και βάρους 20 κιλών, βρέθηκε μία 64χρονη στο σπίτι της στην Ταϊλάνδη, η ζωή της οποίας κινδύνευσε από το τεράστιο ερπετό.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει η Daily Mail, η Arrom Arunro έπλενε πιάτα στην υπαίθρια κουζίνα της στο Samut Prakan της Ταϊλάνδης, όταν ένιωσε ένα ξαφνικό πόνο στον δεξιό μηρό της. Κοίταξε κάτω νομίζοντας ότι ήταν κάποια σαύρα που την είχε δαγκώσει και τότε αντίκρυσε τον τεράστιο πύθωνα να ανεβαίνει στο πόδι της.

Η Arrom ανέφερε ότι πανικοβλήθηκε και προσπάθησε να απομακρύνει το κεφάλι του πύθωνα μακριά της. Ωστόσο, έπεσε κάτω, γεγονός που επέτρεψε στο φίδι των 20 κιλών να τυλιχτεί σφιχτά γύρω από τον κορμό της.

Η 64χρονη αποκάλυψε ότι πάλευε για περισσότερες από δύο ώρες πριν οι κραυγές της ακουστούν τελικά από έναν γείτονα, ο οποίος στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία.

«Είμαι σίγουρη ότι περίμενε να πεθάνω για να με φάει»

«Εργάζομαι ως οικονόμος σε ένα νοσοκομείο για παιδιά στην Μπανγκόκ. Είχα νοικιάσει αυτό το δωμάτιο με τον σύζυγό μου για πολλά χρόνια, αλλά εκείνος απεβίωσε πέρυσι. Από τότε ζω μόνη μου.

Δεν πρόσεξα το φίδι μέχρι που με δάγκωσε. Κοίταξα κάτω και είχε τυλιχτεί γύρω από το πόδι μου. Φοβήθηκα ότι ο πύθωνας θα με σκότωνε, γι' αυτό ούρλιαξα όσο πιο δυνατά μπορούσα μέχρι που με άκουσε ένας περαστικός. Ποτέ δεν είχα τρομοκρατηθεί τόσο πολύ στη ζωή μου. Το φίδι δεν με άφηνε να φύγω. Είμαι σίγουρη ότι περίμενε να πεθάνω για να με φάει. Έτσι προσευχήθηκα και έκανα ό,τι μπορούσα για να μείνω ζωντανή», ανέφερε η Arrom.

«Χρειάστηκαν περισσότερα από 30 λεπτά για να απομακρύνουμε το φίδι»

Ο αστυνομικός Anusorn Wongmalee, διοικητής της μονάδας πρόληψης και καταστολής του εγκλήματος του αστυνομικού τμήματος Phra Samut Chedi, δήλωσε ότι οι αστυνομικοί έλαβαν την αναφορά στις 10 το βράδυ.

«Ο τόπος του περιστατικού ήταν ένα μονώροφο ενοικιαζόμενο διαμέρισμα με πέντε δωμάτια χτισμένα το ένα δίπλα στο άλλο. Στο τέταρτο δωμάτιο όπου ζούσε το θύμα, η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Η αστυνομία και οι διασώστες μπορούσαν να ακούσουν τις αδύναμες κραυγές της από μέσα και έτσι σπάσαμε την πόρτα για να τη σώσουμε. Αυτό που είδαμε μας σόκαρε. Η ηλικιωμένη γυναίκα ήταν στριμωγμένη από έναν τεράστιο πύθωνα που πρέπει να ζύγιζε πάνω από 45 κιλά», είπε ο αστυνομικός.

«Χρησιμοποιήσαμε ό,τι εργαλεία μπορούσαμε για να προσπαθήσουμε να την απελευθερώσουμε. Χρειάστηκαν περισσότερα από 30 λεπτά για να απομακρύνουμε το φίδι. Στη συνέχεια το απελευθερώσαμε στο δάσος πίσω από το δωμάτιο», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, Arrom μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο.

Το βίντεο που σοκάρει

Μάλιστα, δόθηκε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που δείχνει την τραυματισμένη Arrom να κάθεται αβοήθητη στο έδαφος μετά την επίθεση την περασμένη Τρίτη (17/9).

Τα χέρια της είχαν γίνει χλωμά και μουδιασμένα και είχε πληγές στο πόδι της από το σημείο που την είχε δαγκώσει ο πύθωνας.

Οι πύθωνες βρίσκονται σε όλη την Ταϊλάνδη, αλλά είναι σπάνιο να επιτεθούν σε ανθρώπους.

Δεν είναι δηλητηριώδεις αλλά σκοτώνουν το θήραμά τους αναισθητοποιώντας το με ένα δάγκωμα, πριν τυλιχτούν γύρω του και το συνθλίψουν μέχρι θανάτου.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια