HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Βροχές την Παρασκευή 20/9


Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από το Meteo την Παρασκευή 20/9 αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με βροχές και τοπικές καταιγίδες σε μεγάλο τμήμα της ηπειρωτικής χώρας, καθώς επίσης και σε Ιόνιο, Βόρειο Αιγαίο και Εύβοια, ισχυροί άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο, θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Πιο αναλυτικά:

Για την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 προβλέπονται νεφώσεις αυξημένες στα δυτικά και βόρεια και βαθμιαία στα υπόλοιπα τμήματα, με βροχές και τοπικές καταιγίδες σε Βόρειο Ιόνιο, Σποράδες, Μακεδονία, Ανατολική Θεσσαλία, Βορειοανατολική Στερεά Ελλάδα, Εύβοια και τις θερμές ώρες σε Ήπειρο και στα υπόλοιπα κυρίως ορεινά ηπειρωτικά τμήματα. Τα φαινόμενα σε Ανατολική Θεσσαλία και πιθανόν σε Σποράδες και Βόρεια Εύβοια πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρά. Η ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 9 έως 21 βαθμούς), 15 έως 27 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 17 έως 28 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 11 έως 22 βαθμούς), 21 έως 27 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 18 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 22 έως 27 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και στα ανατολικά σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Νεφώσεις με παροδικές τοπικές βροχές περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια