HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σε διακεκριμένο σχολείο του Ψυχικού ο 16χρονος μαθητής που κατανάλωσε 5 στικ νικοτίνης


Πέντε στικ νικοτίνης κατανάλωσε 16χρονος μαθητής σε σχολείο του Ψυχικού και κατέληξε στο νοσοκομείο, αφού έχασε τις αισθήσεις του.

Τα στικ νικοτίνης (ή Snus) άλλαξαν χέρια μέσα στις τουαλέτες όταν ανήλικος τα προμήθευσε στους συμμαθητές του. Σύμφωνα με το STAR, ο 16χρονος κατανάλωσε πέντε συσυκευασίες των 25 γραμμαρίων και λιποθύμησε.

Πάντως, ο μαθητής που προμήθευσε τα στικ νικοτίνης δεν απασχολεί πρώτη φορά με την συμπεριφορά του, καθώς πριν λίγες ημέρες αποβλήθηκε οριστικά από σχολείο του Ψυχικού για αντίστοιχα περιστατικά και ξεκίνησε να παρακολουθεί μαθήματα στο σχολείο του 16χρονου.

«Προς το τέλος της σχολικής μέρας είχαν πάει στην τουαλέτα και δώσανε αυτό το στικ. Αυτό το παιδάκι πήρε πολλά και λιποθύμησε, άσπρισε, είχε πολύ ιδρώτα. Πήραν ασθενοφόρο και τον πήγαν οι γονείς στο νοσοκομείο», λέει ο πατέρας μαθήτριας.

Μαθητής ανέφερε ότι «χρησιμοποίησε πρώτη φορά αυτά τα SNUS τα καινούργια. Δεν ήταν μαθημένος και λιποθύμησε, ζαλιζότανε και λιποθύμησε», ενώ άλλος μαθητής προσθέτει ότι «το παιδί έκανε υπερβολική χρήση γι’ αυτό και λιποθύμησε».

«Δοκιμάσανε κι άλλα παιδιά. Το ένα μας έλεγε ότι κοιμότανε στην τάξη το άλλο το πόναγε το στομάχι του. Είναι πολλοί γονείς που έχουν θορυβηθεί», προσθέτει πατέρας μαθήτριας.

Ο 16χρονος υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, όμως παραμένει από μόνο του πολύ ανησυχητικό ότι παιδιά ακόμη και 12 ετών κάνουν χρήση των στικ νικοτίνης.

Μάλιστα, όπως λένε, τα προμηθεύονται μέσω διαδικτύου καθώς απαγορεύεται να τα αγοράσουν από τα περίπτερα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια