HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου δίνει on camera διευκρινήσεις για το νέο πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης για την Εκπαίδευση Χειριστών Κλαρκ


Στο Επιμελητήριο Πιερίας βρέθηκε σήμερα το πρωί η κάμερα της Kapa News προκειμένου να ζητήσει από τον πρόεδρο κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου, περισσότερες διευκρινήσεις για το νέο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης για την εκπαίδευση χειριστών κλαρκ που ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες επίσημα με δελτίο τύπου (διαβάστε εδώ).

Ο λόγος που μας έκανε να κάνουμε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ είναι ότι μάθαμε πως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο πρόγραμμα από πολλούς επιχειρηματίες της Πιερίας.

Ο κ. Χατζηχριστοδούλου δέχθηκε να μιλήσει on camera και ν’ απαντήσει σε όλες τις διευκρινιστικές ερωτήσεις μας, αλλά και να μας διαβεβαιώσει ότι το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί για όλους τους επιχειρηματίες που θα δηλώσουν τον ενδιαφέρον τους, ανεξαρτήτως αριθμού.

Στο πολύ ενδιαφέρον βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να μάθετε όλες τις χρηστικές λεπτομέρειες του θέματος.

Τέλος ο πρόεδρος κ. Χατζηχριστοδούλου μας ενημέρωσε για την πορεία της 13ης ΕΒΕΠ που είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί από τις 27 Σεπτεμβρίου έως την 02 Οκτωβρίου.

Όλη η συνέντευξη του κ. Χατζηχριστοδούλου στο παρακάτω βίντεο:




Διαβάστε ακόμη:

O Σωτήρης Δρούγκας, ο νέος πρόεδρος του τμήματος των υπηρεσιών στο Επιμελητήριο Πιερίας μιλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΙΤΚΑ στην Kapa News (video)

Εκλογές Επιμελητηρίου Πιερίας: Τι άλλαξε στην εικόνα των συνδυασμών και των υποψηφίων τις τελευταίες ημέρες

Εκλογές Επιμελητηρίου Πιερίας: Γιατί πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να ψηφίσω σ’ αυτές τις εκλογές;

Εκλογές Επιμελητηρίου Πιερίας: Καλές οι ανακοινώσεις υποψηφίων και οι φωτογραφίες αλλά πότε θα μιλήσουμε σοβαρά για την «ταμπακιέρα»;

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια