HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Εκλογές Επιμελητηρίου Πιερίας: Τι άλλαξε στην εικόνα των συνδυασμών και των υποψηφίων τις τελευταίες ημέρες


Το ταξίδι της προεκλογικής περιόδου στις εκλογές του Επιμελητηρίου Πιερίας που ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο συνεχίζεται με τα πάνω και τα κάτω του. Με αργό ρυθμό ίσως, αλλά συνεχίζεται…

Μετά την τελευταία μου ανάλυση στις 19 Ιουλίου (διαβάστε εδώ) η εικόνα των 2 συνδυασμών και των υποψηφίων τους δεν άλλαξε και πολύ. Παρ’ όλες τις ελάχιστες ανακοινώσεις και από τις δύο πλευρές, τα νούμερα συνεχίζουν να ευνοούν τον Ηλία Χατζηχριστοδούλου και την «Επιμελητηριακή Πορεία».

Όσο για την «ταμπακιέρα» (διαβάστε εδώ) συνεχίσει η «σιγή ασυρμάτου», και όπως δείχνουν τα πράγματα θα τηρηθεί το ίδιο κλίμα στον παραδοσιακά «τεμπέλη» Αύγουστο όπου όλη η χώρα βρίσκεται σε mood (μουντ) διακοπών.

Η τοποθέτηση του Σωτήρη Δρούγκα στη θέση του προέδρου του τμήματος υπηρεσιών στο Επιμελητήριο Πιερίας (διαβάστε εδώ), μπορεί να διαβαστεί σ’ ελεύθερη μετάφραση από πολλούς (όπως έχει γίνει άλλωστε απ’ όσα ακούω) και ως επίδειξη δύναμης του Ηλία Χατζηχριστοδούλου.

Αλλά και η τοποθέτηση του Σάββα Χιονίδη στη Γενική Γραμματεία Αυτοδιοίκησης & Αποκέντρωσης, να μου το θυμηθείτε όταν έλθει η ώρα, θα παίξει καθοριστικό ρόλο σ’αυτές τις εκλογές. Αλλά όταν έλθει η ώρα θα δούμε αναλυτικά  και αυτήν την παράμετρο…

Από την άλλη στο στρατόπεδο του Πίτσια μαθαίνω από έγκυρες πηγές, ότι η «Πιερία Αύριο» και ο ίδιος ο Κώστας δεν κάθονται πλέον με σταυρωμένα τα χέρια. Έχουν προσθέσει νέο «στρατηγό» στο επιτελείο τους, ο οποίος φαίνεται να έχει δώσει άλλον αέρα στον συνδυασμό. Στελέχη και υποψήφιοι, μαθαίνω ότι συνοδεύουν καθημερινά τον Κώστα Πίτσια σ’ επισκέψεις μικρών κυρίως επιχειρήσεων, κάνοντας δουλειά μυρμηγκιού ουσιαστικά, αλλά με ενδιαφέροντα μέχρι στιγμής αποτελέσματα. Μπήκαν δηλαδή στην φιλοσοφία του «φασούλι το φασούλι…». Βέβαια, αν αυτό δικαιώσει τον αγώνα τους, θα το δούμε το Νοέμβρη στην κάλπη πια.

Κλείνοντας, θα θυμίσω ότι στις εκλογές και στον πόλεμο, όλα επιτρέπονται. Σε απλά ελληνικά, και σ’ ελεύθερη μετάφραση, αυτό σημαίνει η σημερινή εικόνα μπορεί ν’ αλλάξει αρκετές φορές μέχρι το τέλος της διαδρομής. Έχουμε ακόμη 3,5 περίπου μήνες ταξιδιού μέχρι τις εκλογές κι εμείς θα είμαστε εδώ να παρακολουθούμε τις εξελίξεις και να σας ενημερώνουμε έγκαιρα και πάνω απ’ όλα έγκυρα!

Μείνετε συνεχώς συντονισμένοι και θα είστε συνεπώς ενημερωμένοι για όλα όσα γίνονται στις εκλογές του Επιμελητηρίου Πιερίας και όχι μόνο…


Γράφει & υπογράφει

Πέτρος Σταθακόπουλος.-



Διαβάστε ακόμη:




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια