HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Θωμάς Αναστασιάδης μας αποκαλύπτει τις εκπλήξεις που ετοίμασε για το φετινό πανηγύρι της Κατερίνης (βίντεο)


Τον Αντιδήμαρχο Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Κατερίνης κ. Θωμά Αναστασιάδη συναντήσαμε στον χώρο όπου διεξάγεται τα τελευταία 37 χρόνια το καθιερωμένο πια πανηγύρι της Κατερίνης, προκειμένου να του αποσπάσουμε περισσότερες πληροφορίες για τις εκπλήξεις που ετοίμασε εφέτος για τον θεσμό αυτό.

Με χαρά ο ίδιος, άφησε για λίγο το βαρύ πρόγραμμά του και ήλθε στο ραντεβού μας, για να μας παραχωρήσει  μια ολιγόλεπτη συνέντευξη, που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Ο κ. Αναστασιάδης μας αποκάλυψε ότι για φέτος η δημοτική αρχή έχει ετοιμάσει πολλές παράλληλες εκδηλώσεις στον ίδιο χώρο, με σκοπό την προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών, στα πλαίσια μια άτυπης επανεκκίνησης του θεσμού, αφού τα τελευταία χρόνια, είχε χάσει το ενδιαφέρον του τόσο στα μάτια των εμπόρων όσο και στα μάτια των επισκεπτών.

Μας εξήγησε επίσης, τους λόγους που φέτος τον πανηγύρι διεξάγεται τόσο νωρίς, αλλά και τα σχέδια της διοίκησης για το μέλλον του θεσμού αυτού.

Τέλος μας μίλησε για τις ΔΩΡΕΑΝ παροχές προς τους επισκέπτες που θα υπάρχουν καθ’ όλη τηνς διάρκεια της λειτουργίας του.

Δείτε την πολύ ενδιαφέρουσα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη του κ. Θ. Αναστασιάδη:



Δείτε ακόμη:

Το δισκογραφικό ντεμπούτο του Κατερινιώτη μουσικού Γιάννη Αναγνωστόπουλου – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ (βίντεο)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Κάτι γίνεται τις τελευταίες μέρες στο Ίδρυμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Πιερία (βίντεο)

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου δίνει on camera διευκρινήσεις για το νέο πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης για την Εκπαίδευση Χειριστών Κλαρκ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια