HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Κάτι γίνεται τις τελευταίες μέρες στο Ίδρυμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Πιερία (βίντεο)


Την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024, με την ευκαιρία της πολυήμερης παρουσίας του προέδρου της Παμμακεδονικής Ένωσης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στην Κατερίνη, στελέχη και μέλη  της Παμμακεδονικής Ένωσης των ΗΠΑ και του «Αλεξάνδρειου» ιδρύματος συναντήθηκαν στην Κατερίνη.

Κατά την διάρκεια της διαμονής τους είχαν την ευκαιρία να κάνουν κάποιες εθιμοτυπικές επισκέψεις σε τοπικούς φορείς. Ανάμεσα σ’ αυτές τις υποχρεώσεις τους είχαμε την ευκαιρία να τους γνωρίσουμε από κοντά και ν’ αποσπάσουμε μια ολιγόλεπτη συνέντευξη απ’ όλους.


Η συνάντησή μας με την επιτροπή έγινε έξω απ’ το Δημαρχείο της Κατερίνης και λίγο πριν επισκεφθούν τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Ντούμο, και πραγματικά το αποτέλεσμα της συνάντησης αυτής, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ήταν πολύ ενδιαφέρον και κατατοπιστικό σε πολλά θέματα που αφορούν το Ίδρυμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου που εδώ και 10 περίπου χρόνια βρίσκεται σε αδράνεια λόγω κάποιων νομικών προβλημάτων.

Οι οικοδεσπότες κ. Αθανάσιος Μπίντας, πρόεδρος της Εκτελεστικής Γραμματείας του «Αλεξάνδρειου» και Αγγέλου Αριστείδης, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του Αλεξάνδρειου ήταν αυτοί που ανέλαβαν την φιλοξενία της εν λόγω επιτροπής που αποτελείτο από τους κ. κ. Δημήτριο Γιουματζίδη, πρόεδρο της Παμμακεδονικής Ένωσης Ελλάδος και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του «Αλεξάνδρειου», κ. Νίνα Γκατζούλη, πρώην πρόεδρο της Παμμακεδονικής Ένωσης ΗΠΑ και της Ανωτάτης Αρχής του «Αλεξάνδρειου», κ. Παναγιώτη Πολιτίδη, πρόεδρο της Παμμακεδονικής Ένωσης των ΗΠΑ και τον κ. Γεώργιο Παπαδόπουλο, πρόεδρο της Ανωτάτης Αρχής του «Αλεξάνδρειου».

Δείτε την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ και πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησαν στην Kapa News:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια