HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


38η Εμποροπανήγυρη Δ. Κατερίνης – Αgenda: Παρασκευή 30/08 – Σάββατο 31/08 – Κυριακή 01/09


Οι εκπαιδευτικές, ψυχαγωγικές και διαδραστικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους συνεχίζονται στην 38η Εμποροπανήγυρη ως εξής:

Σήμερα Παρασκευή 30/08 στις 19:30  επίδειξη πολεμικών τεχνών από την Σχολή Maximum Combat Sports  και την  Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Καράτε Έλενα Χατζηλιάδου,  ενώ στις 20:30 επίδειξη Πυγμαχίας από τον κορυφαίο Έλληνα Πυγμάχο Αλέξανδρο Τσανικίδη. Στις 20:00 - Κεντρικό Περίπτερο Εμποροπανήγυρης (είσοδος εγκαταστάσεων) – θα πραγματοποιηθεί ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ από Πιστοποιημένους Εκπαιδευτές του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης, Στις 21:30 14 Djs της πόλης μας θα απογειώσουν το ρυθμό σε ένα nonstop party έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Αύριο Σάββατο 31/08: Στις 19:30 η Σχολή Mαχητικών Aθλημάτων Πάνθεον θα πραγματοποιήσει επίδειξη Καράτε, στις 20:15  η σχολή μπαλέτου της Φούλας Σαλασίδου θα παρουσιάσει πρόγραμμα χορού με τους μαθητές της και στις 21:00 το Θέατρο Commedia του Θανάση Μαργαρίτη ανεβάζει το θεατρικό παραμύθι «Ο Παπουτσωμένος Γάτος». Στη συνέχεια πρόγραμμα παραδοσιακών χορών με  Πολιτιστικούς Συλλόγους της πόλης μας.

Την Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου στις 19:00 το Magic Sports Club θα παρουσιάσει πρόγραμμα Tae Kwon Do και Kick Boxing. Στις 20:00 ο Γ.Α.Σ. Ολύμπιος Μαχητής πραγματοποιεί επίδειξη Καράτε, στις 21:00 Πολιτιστικοί Σύλλογοι της πόλης μας θα χορέψουν σε παραδοσιακούς ρυθμούς και στις 22:00 η αυλαία των εκδηλώσεων κλείνει με το λαϊκό πρόγραμμα της Μαίρης Ζελίδου.

Παράλληλα πραγματοποιούνται:

Λούνα Παρκ με τουλάχιστον 10 παιχνίδια

3on3 Street Ball Tournament by PANTHERS

Street Mode day με urban κουλτούρα!

Πίστα παρκούρ και skateboard

Δωρεάν προβολές στο φορητό πλανητάριο

Δωρέαν προβολές μέσω αστεροσκοπείου

Παρουσιάσεις και επιδείξεις πολεμικών τεχνών

Καθημερινό καλλιτεχνικό πρόγραμμα κ.ά.

Επίσης έχουν προγραμματιστεί: 

Παρασκευή 30.08 έως Κυριακή 01.09 διαγωνισμός παρκούρ διαφόρων στυλ από το PK HOUSE JAM.

Σάββατο 31.08 γνωριμία με αθλητικά/αγωνιστικά άλογα και δωρεάν βόλτα για παιδιά από τον Ιππικό Όμιλο Κατερίνης.

Καθημερινά στο περίπτερο του Σ.Ε.Ο. Κατερίνης/Ελεύθεροι ποδηλάτες πραγματοποιείται σεμινάριο "τα πρώτα βήματα στο ποδήλατο".

Αναλυτικά το πρόγραμμα έως την 1η Σεπτεμβρίου διαμορφώνεται ως εξής: https://katerini.gr/?p=46202








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια