HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Βιασμός 16χρονης στον Κολωνό: «Ο 44χρονος μου έλεγε “θα σας κάψω τα σπίτια, θα σκοτώσω τον πατέρα και την αδερφή σου”»


Στη δημοσιότητα ήρθαν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που αποκάλυψε στην κατάθεσή της η 16χρονη που κατήγγειλε για βιασμό τουλάχιστον 10 φορές τον 44χρονο, στην περιοχή του Κολωνού.


Ακόμα πιο φρικιαστικό είναι ότι ο άνδρας είναι πατέρας του πρώην φίλου της ανήλικης, η οποία πριν από λίγο καιρό έχασε τη μητέρα της από καρκίνο, ενώ της εμφανιζόταν ως καρκινοπαθής.

«Του έλεγα συνέχεια, γιατί το κάνεις αυτό; Γιατί με βασανίζεις; Γιατί μου κάνεις κακό; κι εκείνος μου απάντησε Καν’το, ειδάλλως θα πάθουν οι δικοί σου. Θα σας κάψω τα σπίτια, θα σκοτώσω τον πατέρα και την αδερφή σου», ήταν μόνο κάποιες από τις απειλές που δεχόταν το κορίτσι, προκειμένου να υποκύψει στις αρρωστημένες ορέξεις του.

Στις εκκλήσεις της 16χρονης να σταματήσει της απαντούσε: « 5λεπτά…να το κάνω και φεύγουμε. Κι ύστερα έλεγε ότι δεν έκανε κάτι κι ότι είναι η φαντασία μου. Πήγαινε να με βγάλει τρελή. Ότι τα φανταζόμουν»

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος αύριο το πρωί απολογείται στον ανακριτή αρνείται τον βιασμό και υποστηρίζει ότι η συνεύρεση με την ανήλικη ήταν συναινετική.

Για να αποδείξει τους ισχυρισμούς του εμφάνισε γραπτά μηνύματα όπου η 16χρονη του ζητούσε να προχωρήσουν σε σχέση.

Ωστόσο όπως αποκάλυψε τηλεοπτική εκπομπή, σε βίντεο ντοκουμέντο 2 ημέρες πριν τη σύλληψη του 44χρονου, δείχνει την πλεκτάνη που της στήνουν για να της πάρουν το κινητό και να στείλουν μήνυμα ώστε να εξασφαλίσει άλλοθι ο 44χρονος.

Στο βίντεο φαίνεται να κατεβαίνουν από ένα αυτοκίνητο ο 44χρονος,ο γιος του και η νυν φίλη του, της παίρνουν το κινητό για να στείλουν το μήνυμα για τη σχέση.



Τι υποστηρίζει ο 44χρονος

Από την πλευρά του ο 44χρονος αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται, τονίζοντας δεν την βίασε, αλλά είχαν σχέση.

«Δεν βίασα την καταγγέλλουσα. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο. Είχαμε σχέση και μάλιστα φανερή. Μάλιστα χώρισα με τη σύζυγο μου όταν μαθεύτηκε. Αυτό έγινε περίπου στα τέλη Ιουλίου. Ποτέ δεν την απείλησα για να προχωρήσουμε σε ερωτική πράξη. Το κορίτσι το γνώρισα όταν έκανε σχέση με το γιο μου. Δυστυχώς, ενέδωσα και έκανα σχέση μαζί της».

«Γνώριζα και τον πατέρα της. Υποψιάζομαι ότι η 16χρονη φοβήθηκε την αντίδραση του πατέρα της όταν θα μάθαινε για τη σχέση μας και το απέδωσε σε βιασμό. Η ίδια υποστηρίζει πως ένας φίλος της γνώριζε για όλα αυτά πριν 20 μέρες όμως, δεν προχώρησε σε καμία καταγγελία. Αν ανοίξουν το κινητό μου θα φανεί όλη η αλήθεια».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια