HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


O Σωτήρης Δρούγκας, ο νέος πρόεδρος του τμήματος των υπηρεσιών στο Επιμελητήριο Πιερίας μιλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΙΤΚΑ στην Kapa News (video)


Το νέο πρόεδρο του τμήματος υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Πιερίας, και εκ νέου υποψήφιο σύμβουλο με την «Επιμελητηριακή Πορεία» του κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου, κ. Σωτήρη Δρούγκα, επισκεφθήκαμε σε μία από τις επιχειρήσεις του, προκειμένου να τον συγχαρούμε και να του αποσπάσουμε on camera μια μικρή ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη.

Ο κ. Δρούγκας, δέχθηκε με χαμόγελο τα συγχαρητήρια μας, και κατά την διάρκεια της κουβέντας μας, μας τόνισε ότι τα προβλήματα της επιχειρηματικότητας είναι μεγάλα στις μέρες μας και το μέλλον της δυσοίωνο, και γι’ αυτό απαιτείται σοβαρότητα, σχέδιο, και όραμα!

Αναφερόμενος στο μέχρι στιγμής έργο της νυν διοίκησης του Επιμελητηρίου Πιερίας, είπε, ότι να μεν είναι μεγάλο και αναγνωρισμένο από τον κόσμο του επιχειρείν στην Πιερία, αλλά η δουλειά του Επιμελητηρίου δεν σταματάει εδώ. Υπάρχουν πολλά πράγματα και πολλά βήματα που πρέπει να γίνουν ακόμη, και γι΄αυτό χρειάζεται εμπειρία, την οποία η νυν διοίκηση έχει, και όρεξη για δουλειά την οποίαν επίσης έχουν όλοι οι υποψήφιοι.

Σε ότι αφορά τη νέα θέση ευθύνης που ανέλαβε, ευχαρίστησε δημόσια τον πρόεδρο κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου για την εμπιστοσύνη του, και υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει σκληρά να ανταπεξέλθει τις νέες υποχρεώσεις του και να δικαιώσει τον κ. Χατζηχριστοδούλου για την επιλογή του.

Τέλος, για την υποψηφιότητά του ανέφερε: «Κάναμε έργο ως τώρα, κάναμε μια καλή πορεία και θέλω να την συνεχίσουμε, και θα την συνεχίσουμε… Υπάρχουν ακόμη πολλά που μπορούμε και πρέπει να δώσουμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε και μετά τις εκλογές…»

Δείτε το βίντεο με ολόκληρη την συνέντευξη του κ. Σωτήρη Δρούγκα:




Διαβάστε ακόμη:





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια