Συνδυάστε με μαργαρίτες για μια καλοκαιρινή μεξικάνικη βραδιά στο σπίτι
Υλικά
- 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
- 2 κ. σ. καρύκευμα taco
- 1/2 φλ. τσαγιού νερό
- Σκληρά κελύφη taco
- 150 γρ. τσένταρ τριμμένο
- Σάλτσα pico de gallo
- Μαρούλι ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο για τα κελύφη για τα τάκος, βάσει των οδηγιών της συσκευασίας.
- Μαγειρέψτε τον μοσχαρίσιο κιμά σε ένα τηγάνι, σουρώνοντας το περιττό λίπος.
- Πασπαλίστε με δύο κουταλιές της σούπας καρύκευμα taco και προσθέστε το νερό.
- Μαγειρέψτε μέχρι η σάλτσα να πήξει.
- Ζεστάνετε τα κελύφη για τα τάκος στο φούρνο.
- Σερβίρετε το κρέας στα ζεστά κελύφη με τριμμένο τσένταρ, μαρούλι και σάλτσα pico de gallo.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!