HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού κ. Χρήστος Κομπατσιάρης αποκαλύπτει την πραγματική εικόνα της κατάστασης που άφησε η προηγούμενη διοίκηση και… (βίντεο)


Μετά από 7 μήνες στο τιμόνι του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού, και έχοντας πλέον μια πιο καθαρή εικόνα για την σημερινή οικονομική κατάσταση του Δήμου του, ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Κομπατσιάρης αποφάσισε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο της 22ας Ιουλίου (την περασμένη Δευτέρα δηλαδή), ν’ αποκαλύψει όλη την αλήθεια με αποδείξεις, νούμερα και αριθμούς, καταρρίπτοντας τον μύθο που κυκλοφορούσε μέχρι σήμερα από την προηγούμενη διοίκηση, και τον κρατούσε ψηλά σαν λάβαρο καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο, ότι δηλαδή άφησε ταμείο στον επόμενο δήμαρχο το ποσό των 2.256.000 ευρώ.

«Όλη η Βόρεια Πιερία, ψάχνει τι ταμείο άφησε (ο πρώην Δήμαρχος εννοούσε)…» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κομπατσιάρης σε κάποιο σημείο της ομιλίας του λίγο πριν ξεκινήσει η κανονική (προγραμματισμένη) συνεδρίαση, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από τον συνδυασμό του κ. Μανώλα.

Όμως ο Δήμαρχος συνέχισε διαβάζοντας το αναλυτικό έγγραφο που του προσκόμισε η οικονομική υπηρεσία του Δήμου, με τα ποσά που οφείλει ο Δήμος Πύδνας-Κολινδρού καταλήγοντας «Αν καταλάβατε καλά λοιπόν αγαπητοί συνάδελφοι, και όλοι οι δημότες εδώ μέσα, βρήκαμε 50.000 ευρώ ταμείο!!! Μην ακούτε ψέματα ότι βρήκαμε 2.256.000…»

Σε κάποιο άλλο σημείο του αποσπάσματος της εν λόγω συνεδρίασης, θ’ ακούσετε τον κ. Λαγδάρη ν’ αφηγείται την στάση του πρώην δημάρχου στο δικαστήριο, όπου δικάστηκε πρόσφατα ο ίδιος ο κ. Λαγδάρης με μέλη του δημοτικού συμβουλίου κατά την θητεία του ηια παράβαση καθήκοντος (διαβάστε εδώ), και τελικά αθωώθηκε, προκαλώντας το γέλιο στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εν λόγω συνεδρίαση:



Διαβάστε ακόμη:

Ομόφωνη απαλλαγή από το πειθαρχικό του ΟΤΑ για τον Βαγγέλη Λαγδάρη και το ΔΣ του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού



ΜΥΔΟΧΑΡΑ 2024: Βίντεο με δηλώσεις συντελεστών και επισκεπτών της εκδήλωσης


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια