Έτοιμα σε μόλις 20 λεπτά
Υλικά
- 1 κ. σ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
- 1 κ. γλ. πάπρικα
- 400 γρ. σάλτσα με ψιλοκομμένες ντομάτες
- 1 λίτρο ζωμό κοτόπουλου
- 300 γρ. λιγκουίνι ή σπαγγέτι
- 240 γρ. κατεψυγμένο μείγμα θαλασσινών, αποψυγμένο
- Μια χούφτα μαϊντανό, ψιλοκομμέν
- Φέτες λεμονιού για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
- Ζεστάνετε το λάδι σε ένα γουόκ ή ένα μεγάλο τηγάνι και μαγειρέψτε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
- Προσθέστε την πάπρικα, τις ντομάτες και τον ζωμό και αφήστε τα να πάρουν μια βράση.
- Χαμηλώστε τη φωτιά, προσθέστε τα ζυμαρικά και μαγειρέψτε για 7 λεπτά, ανακατεύοντας περιστασιακά για να μην κολλήσουν τα ζυμαρικά.
- Ανακατέψτε τα θαλασσινά, μαγειρέψτε για 3 λεπτά ακόμα μέχρι να ζεσταθούν όλα και να μαγειρευτούν τα ζυμαρικά, και αλατοπιπερώστε.
- Πασπαλίστε με το μαϊντανό και σερβίρετε με φέτες λεμονιού.
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!