HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σοβαρό ατύχημα πριν λίγο στο Λιτόχωρο Πιερίας με αρκετούς τραυματισμούς – Μια 44χρονη τουρίστρια μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της (βίντεο+φωτο)


Απόψε (12/7/2024) γύρω στις 22:00 συνέβη ένα σοβαρό ατύχημα στο Λιτόχωρο Πιερίας και συγκεκριμένα στον «Λάκκο» του Ενιπέα όπου ως γνωστόν τα τελευταία χρόνια συγκεντρώνει δημότες και επισκέπτες κάθε ηλικίας σε όλη τη διάρκεια του έτους, με τη λειτουργία χώρων αναψυχής, διασκέδασης και εστίασης.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ένας αρκετά μεγάλος κορμός (κλαδί) αποκολλήθηκε και έπεσε πάνω στον κόσμο που βρισκόταν εκείνη την ώρα σε κάποιον από τους προαναφερθέντες χώρους αναψυχής, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν αρκετοί από τους παριστάμενους. Οι περισσότεροι τραυματισμοί ήταν ελαφροί εκτός από μία 44χρονη ελληνίδα  τουρίστρια που σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες, έχασε τις αισθήσεις της. Παρ’ όλο που οι παριστάμενοι προσπάθησαν να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες, δεν το κατάφεραν , κι έτσι την παρέλαβε το ασθενοφόρο που έφτασε πολύ γρήγορα, χωρίς τις αισθήσεις της για να την μεταφέρει στο Νοσοκομείο.

Άμεση ήταν και η παρέμβαση της Αστυνομίας και την Πυροσβεστικής στον χώρο προκειμένου να επιληφθούν της κατάστασης.

Νεότερες πληροφορίες για το συμβάν αναφέρουν ότι η 44χρονη γυναίκα τελικά έχασε την ζωή της. Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν αυτές τις μέρες στο Λιτόχωρο με τον σύζυγό της που είναι στρατιωτικός, και τα παιδιά της για διακοπές.

Οι πρώτες φωτογραφίες:




Βίντεο απο τις προσπάθειές των διασωστών να επαναφέρουν την 44χρονη γυναίκα:



(*κεντρική φωτογραφία αρχείου)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια