HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Εκτέλεση επιχειρηματία στο Ψυχικό: Νέες αποκαλύψεις - Η καταγγελία για ξυλοδαρμό το 2021


Άδειασε το γεμιστήρα του πιστολιού (9αρι) που κρατούσε ο δολοφόνος του επιχειρηματία που έπεσε νεκρός έξω από τα γραφεία της τεχνικής εταιρίας του στο Νέο Ψυχικό.

Μπορεί σε πρώτη φάση να βρέθηκαν μόνο οχτώ κάλυκες, ωστόσο, ο δράστης πυροβόλησε περίπου 20 φορές. Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι ο δολοφόνος είναι βέβαιο ότι ήταν επαγγελματίας και έμπειρος στη χρήση όπλων. Αυτό που προκαλεί εντύπωση στους αστυνομικούς είναι ότι επέβαινε μόνος του στη μοτοσικλέτα, σε αντίθεση με τις περισσότερες περιπτώσεις του παρελθόντος που αυτός που πυροβολεί είναι συνεπιβάτης στη μηχανή και όχι οδηγός.

Τόσο ο δολοφονημένος επιχειρηματίας όσο και ο συνεταίρος του δεν έχουν απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν τις Αρχές. Περιγράφονται ως δύο συνέταιροι με πλούσια επαγγελματική δραστηριότητα. Σημειώνεται ότι τα τελευταία χρόνια το θύμα είχε αναλάβει τη σύνταξη πολλών τοπογραφικών μελετών σε Μύκονο, Πάρο και Ίο.

Μεταξύ άλλων, οι αστυνομικοί θα ερευνήσουν τις επαγγελματικές του δραστηριότητες σε μία προσπάθεια ανίχνευσης τυχόν ανθρώπων με τους οποίους θα μπορούσε να έχει έρθει σε ρήξη.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 45χρονος επιχειρηματίας είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού το 2021. Είχε κάνει καταγγελία, αλλά δεν είχαν κατονομαστεί οι δράστες. Υπάρχει επίσης η πληροφορία ότι είχε δεχτεί επίθεση και στη Μύκονο αλλά δεν είχε καταγραφεί καταγγελία.

Πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. σημειώνουν ότι θεωρούν σχεδόν βέβαιο ότι ο δράστης δεν έκανε λάθος στην επιλογή του στόχου του. Δηλαδή δεν υπήρξε σύγχυση λόγω του γεγονότος ότι το θύμα επέβαινε σε όχημα που είναι στο όνομα του συνεταίρου του. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο δολοφόνος είχε παρακολουθήσει αρκετές ημέρες πριν το θύμα και γνώριζε καλά ότι αυτός χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Θεωρούν μάλιστα ότι σήμερα το πρωί παρακολούθησε το θύμα από τη στιγμή που βγήκε από το σπίτι του.

Πώς έγινε η εκτέλεση

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας άνδρας, που επέβαινε σε μηχανή, πλησίασε το αυτοκίνητο και πυροβόλησε το θύμα από κοντινή απόσταση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια