HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Με μεγάλη επιτυχία ξανα-ξεκίνησε ο θεσμός της Μυδοχαράς στον Μακρύγιαλο Πιερίας (φωτορεπορτάζ μέρος 1ο)


Παρ’ όλο που τόσο οι καιρικές συνθήκες του καύσωνα, όσο και το πλήθος των πολιτιστικών (και όχι μόνο) εκδηλώσεων σε ολόκληρη την Πιερία είναι πολύ μεγάλο, η προσέλευση του κόσμου στην πρώτη μετά από πολλά χρόνια «Μυδοχαρά» ήταν μεγάλη.

Μπορεί κανείς με ασφάλεια να ομολογήσει ότι η επανεκκίνηση του θεσμού ήταν επιτυχημένη! Αδιάψευστος μάρτυρας της παραπάνω διαπίστωσης είναι ο φωτογραφικός φακό που αποθανάτισε στιγμές της εκδήλωσης απ’ όλη την ημέρα.

Την «Μυδοχαρά 2024» τίμησαν με την παρουσία τους, η συντονίστρια του γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κ. Έλενα Σώκου, ο Βουλευτής κ. Φώντας Μπαραλιάκος, εκπρόσωπος του Βουλευτή κ. Σπύρου Κουλκουδίνα, ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Γιάννης Ντούμος, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι Λιακόπουλος Αθανάσιος και Χρυσαυγή Δριστά, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, ο πρώην Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού κ. Βαγγέλης Λαγδάρης, πολλοί νυν δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού και πλήθος κόσμου, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που ακολουθούν.

Μέσα στην διάρκεια της σημερινής ημέρας, θα σας δίνουμε κομμάτια της φετινής «μυδοχαράς» με φωτογραφίες και βίντεο, όπως τα ζήσαμε και τ’ αποτυπώσαμε καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας:










































































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια