HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Meteo: Πού θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές την Παρασκευή 28/6


Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από το Meteo την Παρασκευή 28/6 αναμένονται τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια και τις θερμές ώρες της ημέρας στα υπόλοιπα κεντρικά και βόρεια ορεινά ηπειρωτικά και ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα, μέτριοι και τοπικά ισχυροί βόρειοι άνεμοι στα πελάγη, θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Πιο αναλυτικά:

Για την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024 από τις πρωινές ώρες στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία προβλέπονται τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες τις θερμές ώρες στα ορεινά της Ηπείρου, της Θεσσαλίας, της Δυτικής και της Κεντρικής Στερεάς. Τα φαινόμενα θα συνεχιστούν τοπικά στη Μακεδονία έως τις βραδινές ώρες, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα σταματήσουν. Η ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες, ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 15 έως 30 βαθμούς), 22 έως 35 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 20 έως 34 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 20 έως 31 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 21 έως 35 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 23 έως 30 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και μετά το απόγευμα τοπικά στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά στο Κεντρικό και Βόρειο Ιόνιο ισχυροί 6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 35 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά τμήματα θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά μέτριοι 5 μποφόρ.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές ή πρόσκαιρη καταιγίδα κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια