HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Οι εκλογές του Επιμελητηρίου στην Πιερία σε flight mode (λειτουργία πτήσης)


Συντήρηση, ανασύνταξη δυνάμεων, χάραξη στρατηγικής ή είναι απλά το καλοκαίρι που έβαλε τι εκλογές του Επιμελητηρίου Πιερίας σε αδράνεια;

 Εκτός από ανακοινώσεις και φωτογραφίες υποψηφίων (ένθεν κι ένθεν) τον τελευταίο ενάμιση μήνα, δεν βλέπουμε κάτι άλλο, και αναρωτιόμαστε, τι συμβαίνει…

Λες να κουράστηκαν κιόλας; Μπααα… Αν κουράστηκαν από τώρα, μέχρι το Νοέμβριο δηλαδή τι θα γίνει; Θα τα παρατήσουν; 

Πάντως, οι πληροφορίες μας λένε πως και οι 2 μέχρι σήμερα διεκδικητές (Χατζηχριστοδούλου και Πίτσιας), θέλουν διακαώς τη νίκη.

Να θυμίσω στα επιτελεία των υποψηφίων ότι αυτή τη φορά ΔΕΝ πρόκειται για δημοτικές, περιφερειακές ή εθνικές εκλογές, αλλά για Επιμελητηριακές εκλογές, που δικαίωμα μίας και μόνης ψήφου έχουν οι ελεύθεροι επιχειρηματίες της Πιερίας (κάθε κατηγορίας). Που πάει να πει, ότι ούτε οι ανακοινώσεις ονομάτων συγκινούν τους ψηφοφόρους, ούτε οι φωτογραφίες.

Ο επιχειρηματικός κόσμος έχει ανάγκη από προτάσεις και λύσεις στα μεγάλα και καθημερινά προβλήματά του. Το επιχειρείν  βάλλεται από παντού σήμερα, και το κερασάκι στην τούρτα ο φετινός άδικος νέος τρόπος φορολόγησης τους. Όσοι πήγαν στον λογιστή τους και έκαναν φορολογική δήλωση φέτος, καταλαβαίνουν τι εννοούμε.

Δεν μας φτάνει η κρίση, η ακρίβεια σε προΐόντα και υπηρεσίες, έρχεται τώρα και η άδικη οριζόντια φορολόγηση των μικρομεσαίων ν’ αποτελειώσει τους επιχειρηματίες.

Σε όλα αυτά τα προβλήματα, εσείς οι υποψήφιοι έχετε να προτείνετε λύσεις; Για την ταμπακιέρα πότε θα μιλήσετε επιτέλους; Αυτό συζητάει ο κόσμος έξω, και όχι αν ο κ. Τάδε  κατεβαίνει με τον Πίτσια, και ο κ. Δείνα με τον Χατζηχριστοδούλου…

Για να βοηθήσω, σας θέτω την πρώτη ερώτηση που ακούω καθημερινά εκεί έξω από συναδέλφους σας επιχειρηματίες, για να ξεκινήσετε τον διάλογο:

«Σε όλο αυτό που ζει το επιχειρείν τα τελευταία χρόνια ποιος ήταν ο ρόλος του Επιμελητηρίου; Τι έκανε για εμάς; Σε τι μας ωφελεί εμάς τους μικρομεσαίους το Επιμελητήριο εκτός από το να μας παίρνει μια ετήσια συνδρομή; Γιατί ν’ ασχοληθώ να ψηφίσω; Τι θα κερδίσει η επιχείρησή μου, εγώ και η οικογένειά μου; Ποιες είναι οι προτάσεις σου κ. Πίτσια και κ. Χατζηχριστοδούλου;»


Γράφει & υπογράφει

Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια