HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Αυτά είναι τα σημεία που αν «χτυπήσεις» τατουάζ θα πονάς περισσότερο


Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι κάνουν τατουάζ.
Οι άνδρες φαίνεται να προτιμούν να κάνουν σε εμφανή μέρη του σώματός τους, επιλέγοντας κυρίως μεγαλύτερα σχέδια που συμβολίζουν δύναμη και εξουσία ενώ οι γυναίκες συνήθως προτιμούν μικρότερα, πιο θηλυκά σύμβολα σε μη εμφανή μέρη του σώματος, που αναδεικνύουν τη σεξουαλικότητά τους αν και στις δύο περιπτώσεις υπάρχουν φυσικά και οι εξαιρέσεις.

Αν σκέφτεστε να κάνετε τατουάζ, καλό θα είναι να επιλέξετε με προσοχή και σύνεση σε ποιο σημείο θα το κάνετε για να αποφύγετε τον πόνο. Βέβαια αν και το αίσθημα του πόνου είναι ως έναν βαθμό υποκειμενικό, υπάρχουν ορισμένα σημεία στο σώμα τα οποία θεωρούνται σε γενικές γραμμές πιο ευαίσθητα.

Στο παρακάτω γράφημα από το jerryscience θα δείτε σε ποια σημεία θεωρείται περισσότερο και σε ποια λιγότερο επίπονο ένα τατουάζ.

Τα χρώματα είναι από το γαλάζιο που σημαίνει λιγότερος πόνος (least pain) μέχρι το κόκκινο που σημαίνει μεγαλύτερος πόνος (most pain).

Όπως βλέπουμε τα πλευρά είναι μια από τις πιο επώδυνες περιοχές για τατουάζ, καθώς το δέρμα είναι λεπτό και αμέσως πάνω από τα οστά. Αν σκοπεύετε να κάνετε τατουάζ εκεί να είστε προετοιμασμένοι για πολύ πόνο.

Επίσης το δέρμα που περιβάλλει το θώρακά σας είναι εύθραυστο, με λιγότερο λίπος από ό,τι στις άλλες περιοχές του σώματός σας. Οι νευρώσεις έχουν πολύ λίγη αντικραδασμική προστασία και βρίσκονται ακριβώς κάτω από το δέρμα.

Άλλα σημεία που υπάρχει το κόκκινο χρώμα είναι το κουντεπιέ, ενα σημείο που συνήθς γυναίκες επιλέγουν να κάνουν τατουάζ.

Γλώσσα, γεννητικά όργανα και γοφοί είναι επίσης σημεία που ναι μεν το τατουάζ σας θα είναι εντυπωσιακό αλλά θα πρέπει να σφίξετε πολύ τα δόντια!

Αλλά όπως λέει και το ρητό «Μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος»




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια