HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η είδηση της χθεσινής ημέρας: Ο Σάββας Χιονίδης έδωσε το παρόν στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο!!! Γιατί όμως;;;


Καιρό είχαμε να δούμε δημοτικό συμβούλιο με τα χθεσινά χαρακτηριστικά. Τι εννοώ;

Δεν ήταν μόνο η διάρκεια που κούρασε τους πάντες (4,5 περίπου ώρες συνεδρίαση), και που οφείλεται κυρίως στον λάθος προγραμματισμό την ίδια μέρα μια τακτικής συνεδρίασης Δ.Σ. και κατόπιν (καπάκι δηλαδή) της ειδικής συνεδρίασης απολογισμού της νέας διοίκησης όπως επιβάλλει ο νομοθέτης από την 1/1/2024.

Δεν ήταν η ένταση στην ατμόσφαιρα, δεν ήταν οι αντεγκλήσεις μεταξύ νυν Δημάρχου κ. Γιάννη Ντούμου και πρώην Δημάρχου κ. Κώστα Κουκοδήμου, δεν ήταν οι ειρωνείες, οι απειλές και γενικά το πολεμικό κλίμα καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης.

Η είδηση της χθεσινής ημέρας ήταν η εμφάνιση (για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό) του πρώην Βουλευτή και πρώην Δημάρχου κ. Σάββα Χιονίδη!

Η ξαφνική και απροειδοποίητη εμφάνισή του στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου εχθές έκαναν πολλά κεφάλια να γυρίσουν! Ενώ στα πρόσωπα έβλεπε κανείς διαφορετικά συναισθήματα… Αλλού έβλεπες χαρά, αλλού απορία, αλλού αιφνιδιασμό…

Μια μικρή γεύση μπορείτε να πάρετε από τις φωτογραφίες:




Μάλιστα αν παρατηρούσες καλύτερα τους παρόντες, μπορούσες ν’ ακούσεις ή να διαβάσεις στα χείλη κάποιων που σχολίαζαν την εμφάνισή του ή ρωτούσαν τον διπλανό τους: «Ο Σάββας ο Χιονίδης είναι αυτός; Τι δουλειά έχει εδώ σήμερα;»

Ο ίδιος βέβαια, ο Σάββας ο Χιονίδης, ήταν εμφανώς άνετος και χαμογελαστός, χαιρέτησε όλους τους παρόντες, κάποιους με χειραψία και κάποιους που ήταν πιο μακριά με νεύμα και χαμόγελο. Έπειτα κάθισε ήσυχα σε μια από τις καρέκλες του ακροατηρίου διακριτικά και παρακολούθησε την διαδικασία του συμβουλίου.

Η παραμονή του δεν διήρκησε πάνω από μισή ώρα περίπου, ενώ καθ’ όλη την διάρκεια αυτή, τα βλέμματα κάποιων ήταν καρφωμένα πάνω του και παρατηρούσαν κάθε κίνησή του.

Να προσπαθούσαν να καταλάβουν τι ήθελε να κάνει; Με ποιον θα μιλούσε; Ποιον θα χαιρετούσε; Πάντως δεν τον άφησαν στιγμή απ’ το οπτικό τους πεδίο…


Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν έμαθα τον λόγο της χθεσινής του επίσκεψης στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά εκείνο που διαπίστωσα για ακόμη μια φορά είναι πως ο Σάββας ο Χιονίδης, όσο και αν κάποιοι θέλουν το αντίθετο, ακόμη δεν τελείωσε (πολιτικά εννοώ) από την Κατερίνη και την Πιερία. Ακόμη έχει και δύναμη, και όρεξη να κάνει πράγματα για τον τόπο του. Μένει να δούμε τι θ’ αποφασίσει να κάνει και από ποια θέση… Υπάρχει χρόνος ακόμη, και οι επιλογές του σήμερα τουλάχιστον που γράφω αυτό το κείμενο είναι αρκετές…

 

Γράφει & υπογράφει

Πέτρος Σταθακόπουλος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια