Υγιεινή επιλογή, που παρασκευάζεται πολύ γρήγορα
Υλικά
- 700 γρ. σολομό χωρίς δέρμα, κομμένο σε κύβους των 5 εκ.
- 1 κ. σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ξύλινα σουβλάκια για το σολομό
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε μια σχάρα σε δυνατή φωτιά.
- Περάστε τους κύβους σολομού στα σουβλάκια, αλείψτε με 1 κουταλιά της σούπας λάδι και αλατοπιπερώστε.
- Ψήνετε τα σουβλάκια, γυρνώντας τα καθώς ροδίζει κάθε πλευρά, αλλά φροντίζοντας ο σολομός να είναι ακόμα υγρός, περίπου 3 λεπτά.
- Απολαύστε ζεστά ή σε θερμοκρασία δωματίου
- Σερβίρετε με κινόα (προαιρετικά).
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!